ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Beállítások

Az Password Manager megnyitásához kattintson az Password Manager elemre a bővítménysávon > menu Menü ikon > Beállítások elemre.

Általános

Lásd az Általános beállítások című részt.

Fiók

Tekintse meg a Saját fiók részt a szinkronizáláshoz, a mesterjelszó módosításához, az e-mail-cím módosításához, illetve a Kétfaktoros hitelesítés beállításához.

Eszközbeállítások

Ebben a szakaszban (csak az ESET Password Manager alkalmazásban érhető el) a következőkre van lehetősége:

Biometrikus adatok engedélyezése/letiltása

Automatikus kitöltés engedélyezése/letiltása – Az automatikus kitöltés engedélyezéséhez válassza ki az ESET Password Manager opciót az Automatikus kitöltés szolgáltatásban

Váltás előugró ablakos automatikus kitöltésre/Soron belüli automatikus kitöltés – Tetszés szerint beállíthatja a felugró ablakos vagy soron belüli automatikus kitöltést.

PIN-kód módosítása – Írja be a mesterjelszót, majd módosítsa a PIN-kódot

Alkalmazáson belüli képernyőképek engedélyezése/letiltása

Biztonság

Az Inaktivitási zárolás funkcióval megadható, hogy az Password Manager meddig lehet inaktív, mielőtt az Password Manager saját magát zárolja. Az Password Manager feloldásához ismét be kell gépelnie majd a mesterjelszót. Azt javasoljuk, ne használja az Password Manager szolgáltatást az Inaktivitási zárolás nélkül. Lásd: Az Password Manager zárolásának feloldása. Ha bejelentkezéskor használja a Bejelentkezve maradok funkciót, az Inaktivitási zárolás átírja a beállítást, és a beállított időtartam után ki lesz léptetve.

Nyelv

Kiválaszthatja az Password Manager nyelvét.

Adatok

Adatok exportálása – Az exportálás lehetővé teszi titkosított biztonsági másolatok létrehozását a Password Manager adatbázisáról .json formátumban. Létrehozhat nem titkosított fájlokat is .csv formátumban; nem javasoljuk azonban nem titkosított fájlok használatát jelszavakhoz és személyes adatok biztonsági mentéséhez. További információkért olvassa el ezt az ESET-tudásbáziscikket.

Adatok importálása – Jelszavak és személyes adatok importálása böngészőkből vagy más jelszókezelőkből. Adatok importálásához kattintson a Menü > Beállítások > Adatok > Adatok importálása elemre. További információkért olvassa el ezt az ESET-tudásbáziscikket. Nézze meg a támogatott importálási formátumokat is.

Letiltott webhelyek kezelése – Testreszabhatja a meglátogatott webhelyek funkcióit. Lásd: Letiltott webhelyek.

Egyedi webhelyek kezelése – Jelszavakat menthet egyéni aldomainekhez. Lásd: Több hitelesítő adat ugyanahhoz a webhelyhez.