Beállítások

Az Password Manager beállításainak megnyitásához kattintson az Password Manager elemre a bővítménysávon > menu Menü ikon > Beállítások elemre.

Általános

Lásd az Általános beállítások című részt.

Fiók

Lásd a Saját fiók részt a szinkronizáláshoz, a mesterjelszó módosításához, illetve az e-mail-cím módosításához.

Biztonság

Az Inaktivitási zárolás funkcióval megadható, hogy az Password Manager meddig lehet inaktív, mielőtt az Password Manager saját magát zárolja. Az Password Manager feloldásához ismét be kell gépelnie majd a mesterjelszót. Azt javasoljuk, ne használja az Password Manager szolgáltatást az Inaktivitási zárolás nélkül. Lásd: Az Password Manager zárolásának feloldása.

Nyelv

Kiválaszthatja az Password Manager nyelvét.

Adatok

Adatok exportálása – Az exportálás lehetővé teszi titkosított biztonsági másolatok létrehozását a Password Manager adatbázisáról .json formátumban. Létrehozhat nem titkosított fájlokat is .csv formátumban. Vegye figyelembe, hogy ez a formátum nem titkosított, és nem javasoljuk a használatát jelszavakhoz vagy személyes adatokhoz. Bővebben erről ebben az ESET-tudásbáziscikkben olvashat.

Adatok importálása – Jelszavak és személyes adatok importálása böngészőkből vagy más jelszókezelőkből. Ha az Password Manager előző verziójából exportált adatokat szeretne importálni, lépjen a Menü > Beállítások > Adatok > Adatok importálása menüpontba, majd válassza ki az Password Manager V2 lehetőséget a legördülő menüből. További információkért olvassa el ezt az ESET-tudásbáziscikket. Nézze meg a támogatott importálási formátumokat is.

Letiltott webhelyek kezelése – Testreszabhatja a meglátogatott webhelyek funkcióit. Lásd: Letiltott webhelyek.

Egyedi webhelyek kezelése – Jelszavakat menthet egyéni aldomainekhez. Lásd: Több hitelesítő adat ugyanahhoz a webhelyhez.