ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Biztonsági jelentés

Koppintson a Menü menu > Biztonsági jelentés elemre a tárolt jelszavak és az eszközbiztonsági információk megjelenítéséhez. Ha a mesterjelszó nem elég erős, az Password Manager módosítani tudja.

A kiszivárgott jelszavak tesztjével ellenőrizheti, hogy a jelszavai megtalálhatók-e a feltört jelszavakat tartalmazó haveibeenpwned.com oldalon. Ehhez kattintson a következő elemre: Ehhez kattintson a következő elemre: A kiszivárgott jelszavak ellenőrzésének indítása.

A kétfaktoros hitelesítés tájékoztatja az ESET Password Manager-fiókjának hitelesítési állapotáról.

epwm_security_report

Feltört/jailbreakelt eszköz (csak az Password Manager alkalmazásban érhető el)

A feltört Android-eszköz vagy a jailbreakelt iOS-eszköz kockázatot jelent. Ennek végrehajtásakor más illegális szoftverek vehetik irányítás alá az eszköz beállításait vagy operációs rendszerét, és veszélyeztethetik az eszköz vagy az adatok biztonságát. További információkért olvassa el az ESET-mobilalkalmazások feltört vagy jailbreakelt eszközön című cikket.


important

Vegye fel a kapcsolatot megbízható mobil-szervizközpontjával, ha nem tud arról, hogy az eszköze feltört/jailbreakelt-e.

Eszközhitelesítés (csak az Password Manager az alkalmazásban érhető el)

Bárki használatba veheti az eszközét, ha nem állít be képernyőzárat. Engedélyezze az eszközhitelesítést, például PIN-kódot, jelszót vagy biometrikus hitelesítést az eszköz és az adatok biztonsága érdekében. A hitelesítés beállításához Android-eszközön koppintson az Eszközhitelesítés > Beállítások megnyitása elemre az Password Manager alkalmazásban. iOS-eszközön nyissa meg a Beállítások > Touch ID és jelkód lapot.