ESET Password Manager

Az Password Manager az ESET Smart Security Premium csomag részét képezi. Az Password Manager védi és tárolja a jelszavakat és a személyes adatokat. Az Password Manager ezenkívül tartalmaz egy űrlapkitöltő funkciót is, amely időt takarít meg azáltal, hogy automatikusan és pontosan kitölti a webes űrlapokat.

Az Password Manager használatának megkezdése

1.Engedélyezze az Password Manager szolgáltatást.

2.Importálja vagy hozza létre az identitásait és fiókjait.

3.Ismerkedjen meg a beállításokkal.


note

Megjegyzés

ESET Password Manager – Gyakori kérdések és hibaelhárítás angolul és néhány egyéb nyelven.

Szolgáltatások és előnyök

Erős jelszavak

A beépített jelszógenerátor erős jelszavak létrehozására kéri, amelyeket nem lehet kitalálni. A rendszer az fiókok létrehozásakor automatikusan tárolja az új bejelentkezési hitesítő adatokat.

Automatikus bejelentkezés webhelyekre és alkalmazásokba

Az Password Manager számos webböngészőbe és alkalmazásba integrálható. Egyetlen kattintásra automatikusan elindul kedvenc jelszóval védett webhelye, és a program belépteti.

Több platform

Password ManagerAz támogatja az összes népszerű platformotWindows, macOS, iOS és Android.

Integrálás böngészővel és importálás

Az Password Manager az összes jelentős böngészőt támogatja, így lehetővé teszi, hogy egyszerűen importálja a hitelesítő adatait és identitásait a népszerű böngészőkből vagy más jelszókezelőkből.

Biztonsági jelentés

A gyenge jelszavak egy helyen jelennek meg, így mindig tudhatja, hogy a biztonság fokozása érdekében mely fiókokhoz kell jobb jelszót megadni.

Secure Me

A Secure Me lehetőséget ad arra, hogy távolról kijelentkezzen a fiókjaiból. Ezenkívül gyorsan törölheti a böngészési előzményeket és a cookie-fájlokat, illetve távolról bezárhat megnyitott böngészőlapokat. Nézze meg, hogyan működik a Secure Me.

Kétfaktoros hitelesítés

A kétfaktoros hitelesítéssel még nagyobb szintű védelmet biztosíthat adatainak (2FA).

Automatikus bejelentkezés

Ha azt választja, hogy hosszabb ideig maradjon bejelentkezve (a bejelentkezési űrlapon található Jegyezzen meg beállítással), akkor ezt az Password Manager megjegyzi minden egyes bejelentkezés alkalmával.