ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

ESET Password Manager ismertetés

Az Password Manager a megvásárolt előfizetés részeként érhető el. Az Password Manager védi és tárolja a jelszavakat és a személyes adatokat. Az Password Manager ezenkívül tartalmaz egy űrlapkitöltő funkciót is, amely időt takarít meg azáltal, hogy automatikusan és pontosan kitölti a webes űrlapokat.

Az Password Manager használatának megkezdése

1.Engedélyezze az Password Manager szolgáltatást.

2.Importálja vagy hozza létre az identitásait és fiókjait.

3.Ismerkedjen meg a beállításokkal.


note

Az ESET Password Manager GYIK angolul és néhány egyéb nyelven érhető el.

Szolgáltatások és előnyök

Erős jelszavak

A beépített jelszógenerátor erős jelszavak létrehozására kéri, amelyeket nem lehet kitalálni. A rendszer az fiókok létrehozásakor automatikusan tárolja az új bejelentkezési hitesítő adatokat.

Automatikus bejelentkezés webhelyekre és alkalmazásokba

Az Password Manager számos webböngészőbe és alkalmazásba integrálható. Egyetlen kattintásra automatikusan elindulnak kedvenc jelszóval védett webhelyei, és a szolgáltatást belépteti.

Több platform

Password ManagerAz támogatja az összes népszerű platformot – Windows, macOS, iOS és Android.

Integrálás böngészővel és importálás

Az Password Manager az összes jelentős böngészőt támogatja, így lehetővé teszi, hogy egyszerűen importálja a hitelesítő adatait és identitásait a népszerű böngészőkből vagy más jelszókezelőkből.

Biztonsági jelentés

A gyenge jelszavak egy helyen jelennek meg, így mindig tudhatja, hogy a biztonság fokozása érdekében mely fiókokhoz kell jobb jelszót megadni.

Secure Me

A Secure Me lehetőséget ad arra, hogy távolról kijelentkezzen a fiókjaiból. Ezenkívül gyorsan törölheti a böngészési előzményeket és a cookie-fájlokat, illetve távolról bezárhat megnyitott böngészőlapokat. Nézze meg, hogyan működik a Secure Me.

Kétfaktoros hitelesítés

A kétfaktoros hitelesítéssel még nagyobb szintű védelmet biztosíthat adatainak (2FA).

Automatikus bejelentkezés

Ha úgy dönt, hogy hosszabb ideig bejelentkezve marad egy adott webböngészőben (Bejelentkezve maradok jelölőnégyzet a bejelentkezési képernyőn), akkor az Password Manager emlékezni fog erre minden bejelentkezés alkalmával egészen addig, amíg manuálisan ki nem jelentkezik, vagy be nem állítja az adott időszak utáni automatikus kijelentkezést.