ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Saját fiók

Szinkronizálás mostSzinkronizálhatja az Password Manager bővítményt az okostelefonján lévő mobilalkalmazással.

Mesterjelszó módosítása – Módosíthatja a mesterjelszavát. Azt javasoljuk, hogy mindenképpexportálja adatait a módosítás végrehajtása előtt.

E-mail-cím-módosítása – Módosíthatja az ESET Password Manager-fiókhoz tartozó e-mail-címét. Azt javasoljuk, hogy mindenképpexportálja adatait a művelet végrehajtása előtt. A következő bejelentkezéskor írja be az új e-mail-címet az ESET Password Manager alkalmazásban/webbővítményben. Az Password Manager-fiók e-mail-címe automatikusan módosul itt: ESET HOME.

Kétfaktoros hitelesítés – A Kétfaktoros hitelesítéssel (2FA) még nagyobb szintű védelmet biztosíthat adatainak. Ha aktiválja, a feloldásakor egy egyedi biztonsági kódot is meg kell adnia, miután megadta a mesterjelszót az Password Manager feloldásakor.

Fiók bezárása – A fiók bezárásakor törlődik az összes tárolt ESET Password Manager-adat, és törlődik a fiók. A fiók bezárása és törlése után semmilyen adatot nem tud helyreállítani.


important

Az Password Manager-fiók megszűnése

Az Password Manager-fiókja és a benne tárolt összes adat elvesztésének elkerülése érdekébenkészítsen biztonsági másolatot a jelszavairól és az adatairól a későbbi használathoz. Kattintson a Menü > Beállítások > Adatok > Adatok exportálása elemre. Mentse őket egy biztonságos helyre.