ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Mesterjelszó

A mesterjelszó a kulcs a titkosított adatbázisához – a mesterjelszavát csak Ön tudja. Az ESET soha nem menti a szerverein, és nem küldi el az interneten keresztül.

Ha elfelejti vagy elveszíti a mesterjelszavát, nem tudjuk újra elküldeni Önnek. Ügyeljen ezért arra, hogy olyan erős jelszót adjon meg, amelyre emlékezni fog, és biztonságos helyen tárolja a Helyreállítási kulcsot és az adatok biztonsági másolatát.

Általánosságban elmondható, hogy minél hosszabb a mesterjelszó, annál jobb: Azt javasoljuk, hogy a mesterjelszó legalább 8 karaktert tartalmazzon, és kis- és nagybetűk, számok és speciális karakterek kombinációjából álljon.

Módosítani szeretném a mesterjelszavamat

Ha tudja az aktuális mesterjelszavát, és módosítani szeretné, nyissa meg az Password Manager szolgáltatást, kattintson a Menü > Beállítások > Saját fiók elemre, majd kattintson a Mesterjelszó módosítása elemre.

Elfelejtett mesterjelszó visszaállítása

A Helyreállítási kulcs segítségével visszaállíthatja az adatokat, ha elfelejti a mesterjelszót. Ha módosítja a mesterjelszót, az Password Manager létrehoz új Helyreállítási kulcsot. Tárolja biztonságos helyen az új Helyreállítási kulcsot.