ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Automatikus kitöltés

Ha már mentette egy adott webhely hitelesítő adatait az ESET Password Manager webbővítményben, akkor automatikusan kitöltheti a hitelesítő adatokat az alábbiak követésével:


important

Jelentkezzen be az ESET Password Manager alkalmazásba, és jelölje be az Integrálás a helyi menübe beállítást, mert csak ebben az esetben fog megfelelően működni az Automatikus kitöltés.

A hitelesítő adatok automatikus kitöltése a Google Chrome/Microsoft Edge webböngészővel

1.Lépjen a megfelelő webhelyre.

2.Kattintson a jobb gombbal a webhely bármely pontjára.

3.Válassza ki az ESET Password Manager alkalmazást.

4.Kattintson a Felhasználónév másolása/Jelszó másolása elemre, majd válassza ki a kívánt hitelesítő adatokat.

Úgy is eljárhat, ha egy adott webhelyhez több hitelesítő adat van mentve, hogy az egyik hitelesítő adatkészletet alapértelmezetté tesz, vagy beállíthatja, hogy az Password Manager minden alkalommal felszólítsa a használni kívánt hitelesítő adatok kiválasztására. Olvassa el, hogyan használható több hitelesítő adat ugya a webhelyhez.

A hitelesítő adatok automatikus kitöltése Android-eszköz használatával

1.Lépjen a megfelelő webhelyre vagy alkalmazásba. Az automatikus kitöltésre szolgáló felugró ablak automatikusan megjelenik a hitelesítő adatok bevitelét igénylő mezőkben. A felugró ablak mindig tartalmaz egy logóval ellátott gombot és az Password Manager nevet.


note

Soron belüli automatikus kitöltés

Az Android 11-es és újabb verzióiban az automatikus kitöltésre szolgáló gomb a képernyőn megjelenő billentyűzeten található. Ilyen esetben koppintson az Automatikus kitöltés ezzel: ESET Password Manager gombra. Ez a funkció átváltható a felugró ablakos automatikus kitöltésre a Beállítások > Eszközbeállítások > Váltás előugró ablakos automatikus kitöltésre részbe lépve.

login_app

2.Miután megérintett egy gombot, kövesse az utasításokat, és válassza ki a webhelyhez vagy alkalmazáshoz mentett hitelesítő adatokat.

Ha több hitelesítő adatot is mentett az adott webhelyhez vagy alkalmazáshoz, akkor azok a jelszókezelő gomb előtt egy külön gombon jelennek meg mindkét automatikus kitöltési típus esetén (felugró és soron belüli). Miután megérintette a mentett hitelesítő adatok egyik gombját, kövesse az utasításokat az Password Manager alkalmazás feloldásával – ekkor a hitelesítő adatok automatikusan kitöltődnek.

Ha a logóval és az Password Manager névvel ellátott gomb nem jelent meg, még akkor sem, ha az egyik bejelentkezési mezőre koppintott, akkor lehet, hogy az alkalmazás vagy a webhely nem kompatibilis a jelszókezelővel. Ebben az esetben a böngésző vagy az alkalmazás nem adott elegendő információt az Password Manager alkalmazás számára a mezők beazonosításához, és az automatikus kitöltés nem működik megfelelően.

A hitelesítő adatok automatikus kitöltése iOS-eszköz használatával


important

Az alapértelmezett jelszókezelőt csak iOS 12 és újabb verziókon választhatja ki.

1.Lépjen az adott webhelyre vagy alkalmazásba.

2.Koppintson az egyik mezőre a képernyő-billentyűzet megnyitásához. Ekkor megjelenik a webhelyhez vagy az alkalmazáshoz tartozó felhasználónév és a jelszókezelő neve.

autofill_ios

Ha nem lát felhasználónevet, a további lehetőségekért koppintson a Jelszavak ikonra a képernyő-billentyűzeten. Ez akkor fordulhat elő, ha az adott webhelyhez vagy alkalmazáshoz több felhasználónév tartozik. Válassza ki a kívánt hitelesítő adatokat, vagy nyissa meg az ESET Password Manager szolgáltatást, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.