ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Általános

Bejelentkezési lap letiltása indításkor – Ha ez be van jelölve, akkor az Password Manager automatikus indítása le lesz tiltva a böngésző indítása után (alapértelmezett).

Ha rákattint egy fiókra a fióklistában, megnyílik a fiók URL-je (az ESET Password Manager alkalmazásban is elérhető) – Ha letiltja ezt a lehetőséget, és egy fiókra kattint, akkor a Fiók szerkesztése ablak nyílik meg.

Ne jelenjen meg a fióklistát tartalmazó ablak – Akkor válassza ki ezt a lehetőséget, ha kettő vagy több fiókja van egy adott webhelyen, és nem szeretné, hogy automatikusan megjelenjen a fiókokat tartalmazó ablak.

Fiókok automatikus kitöltésének letiltása – Ha ez engedélyezve van, a szolgáltatás előre kitölti a bejelentkezési adatait, például amikor egy ismert webhelyet meglátogat olyan böngészőben, ahol bejelentkezett az ESET Password Manager-bővítménybe. Ha kikapcsolja a funkciót, akkor le lesz tiltva a webhelyekre és alkalmazásokba való automatikus bejelentkezés.

Tegye az ESET Password Managert alapértelmezett jelszókezelővé – Ha ez engedélyezve van, az ESET Password Manager az alapértelmezett jelszókezelő. Minden űrlapmezőben meg fog jelenni az ESET Password Manager automatikus kitöltési ikonja.

Integrálás a helyi menübe – Ha ez engedélyezve van, az Password Manager felveszi a Jelszó létrehozása menüpontot a helyi menübe. A Jelszó létrehozása menüpontra kattintva a vágólapra másolhat egy újonnan generált jelszót. A bejelentkezés során beillesztheti a megfelelő mezőbe. Akkor jelölje be ezt a beállítást, ha automatikusan ki szeretné tölteni a hitelesítő adatait a Google Chrome/Microsoft Edge webböngészőben.

Rákérdezés az identitások mentésére – Ha ez engedélyezve van, értesítést kap az újonnan észlelt identitásokról.

Részvétel a felhasználói élmény javítását célzó programban – Ha ez engedélyezve van, Ön névtelen információkat biztosít az ESET-nek az ESET Password Manager használatáról.

Diagnosztikai adatok biztosítása a hibaelemzéshez (az ESET Password Manager alkalmazásban is elérhető) – A diagnosztikai adatok segítségével az ESET elemezni tudja a hibákat és nyomon tudja követni a teljesítménybeli problémákat. Ha ez engedélyezve van, az ESET gyorsabban meg tudja oldani a termékkel kapcsolatos problémákat, és az ESET műszaki terméktámogatása hatékonyabban tud majd Önnek segíteni.