ESET Anti-Theft

Tokom svakodnevnog putovanja od kuće do posla i na drugim javnim mestima uvek postoji rizik od gubitka ili krađe ličnih uređaja. U slučaju da izgubite uređaj ili ga neko ukrade, ESET Anti-Theft omogućava nadgledanje upotrebe nestalog uređaja i praćenje pomoću određivanja lokacije prema IP adresi i na taj način vam pomaže da pronađete uređaj i zaštitite lične podatke.

ESET Anti-Theft je funkcija koju pružaju ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security i ESET Mobile Security, a koja proširuje bezbednost na nivou korisnika u slučaju gubitka ili krađe uređaja.

ESET Anti-Theft koristi moderne tehnologije, kao što su geografska pretraga po IP adresi, slikanje pomoću Veb kamere, zaštita korisničkog naloga i nadgledanje uređaja da bi vama i predstavnicima zakona olakšao pronalaženje računara ili uređaja u slučaju gubitka ili krađe. ESET Anti-Theft vam omogućava da vidite koja aktivnost se odvija na računaru ili uređaju, što olakšava njegovo praćenje.


note

Napomena

Funkcije Anti-Theft i filter poziva nisu dostupne na tablet računarima koji ne podržavaju pozivanje, razmenu poruka ili mobilne podatke.