ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite kategoriju
Izaberite temu

Uvod ESET HOME

ESET HOME povezuje više funkcija kako biste mogli da se krećete i iskoristite svoje ESET proizvode za kuću na najbolji način.

ESET HOME pruža sledeće funkcije i aplikacije:

Devices64x64icon Upravljanje uređajima

Upravljanje uređajima vam omogućava da pristupite informacijama o uređajima sa ESET proizvodima koji su povezani sa vašim ESET HOME nalogom ili računarima koji su aktivirani pretplatama kojima upravlja vaš nalog. Kao i da deaktivirate svoj ESET proizvod na uređaju.

Upravljanje uređajem – pomoć na mreži


Licences64x64icon Upravljanje pretplatom

Upravljanje pretplatom vam omogućava da vidite ključne informacije o svakoj pretplati, statusu pretplate, datumu isteka pretplate, broju aktiviranih uređaja i, ako je primenjivo, preterano korišćenje pretplate ili upozorenja o isteku pretplate. Takođe možete da delite pretplatu sa drugim korisnicima.

Upravljanje pretplatama – pomoć na mreži


AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft je specijalizovana funkcija ESET bezbednosnih proizvoda za kućne korisnike. ESET Anti-Theft koristi tehnologije, kao što su geografska pretraga po IP adresi, slikanje pomoću veb-kamere, zaštita korisničkog naloga i nadgledanje uređaja da bi vama i predstavnicima zakona olakšala pronalaženje računara ili uređaja u slučaju gubitka ili krađe. ESET Anti-Theft povezuje vaš ESET proizvod sa ESET HOME portalom kako biste mogli da vidite aktivnost koja se odvija na računaru ili mobilnom uređaju u veb-pregledaču na bilo kom uređaju, što olakšava njegovo praćenje.

ESET Anti-Theft usluga nije dostupna kao samostalna aplikacija, već kao funkcija u sledećim proizvodima:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – pomoć na mreži


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

ESET Parental Control je veb usluga radi u sadejstvu sa aplikacijom ESET Parental Control koja štiti decu od pretnji na pametnim telefonima ili tablet računarima. Ova aplikacija je samostalna Android aplikacija koja je u potpunosti integrisana sa uslugom ESET HOME ako da roditelji mogu da nadgledaju i prilagođavaju aktivnost deteta na mreži ne samo iz aplikacije ESET Parental Control, već i iz bilo kog veb-pregledača tako što će se prijaviti u svoj ESET HOME nalog.

ESET Parental Control – pomoć na mreži


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager je deo ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate i ESET Smart Security Premium pretplate. Ova funkcija štiti i čuva vaše lozinke i lične podatke, a podrazumeva i funkciju popunjavanja obrazaca koja vam štedi vreme tako što automatski i tačno popunjava veb-obrasce.

ESET Password Manager je dostupan kao aplikacija za sisteme iOS i Android i kao proširenje pregledača.

ESET Password Manager – pomoć na mrežinote

Da biste pristupili funkcijama ESET HOME portala, morate da kreirate ESET HOME nalog.

icon_vpn_1ESET VPN

Funkcija ESET VPN (virtuelna privatna mreža) je deo paketa ESET Small Business Security i ESET HOME Security Ultimate. VPN omogućava korisnicima da uspostave privatnu mrežnu vezu kada koriste javne i privatne mreže.

ESET VPN – pomoć na mreži