ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

A folyamat végrehajtása

ESET HOME-fiók létrehozásával áttekintést kaphat és kezelheti az előfizetéseit és a csatlakoztatott eszközvédelmeket. Az ESET HOME számos funkcióval is rendelkezik, például az ESET Parental Control megvédi gyermekeit az okostelefonjukon és táblagépükön fellépő veszélyektől, az ESET Password Manager, védi és tárolja a jelszavait és személyes adatait, az ESET Lopásvédelem, pedig segít megtalálni a laptopot vagy a mobileszközt, ha elveszett vagy ellopták. Az ESET Home Security Ultimate felhasználói a VPN és a Személyes adatok védelme funkciót is használhatják. Olvassa el Az ESET HOME funkciói című fejezetet további információkért.

Az ESET HOME-fiók létrehozása után először is adja hozzá az előfizetést, és biztosítson védelmet az eszközeinek. Az ESET HOME kezdőképernyőjén kattintson a Indítás gombra, és folytassa az alábbiak szerint:

Előfizetés hozzáadása és a védelem letöltése

1.Válassza ki az Előfizetés hozzáadása és a védelem letöltése lehetőséget, majd kattintson a Folytatás gombra.

2.Írja be az aktiválási kulcsot, majd kattintson az Előfizetés hozzáadása szövegre. Ha még nem rendelkezik licenccel, lépjen vissza, és kattintson az Előfizetés vásárlása szövegre, vagy szerezze be az ingyenes próbaverziót a Próbálja ki a védelmet ingyenesen szövegre kattintva.


note

Megjegyzés

Az előfizetések kezeléséhez olvassa el az Előfizetések és előfizetéskezelés című részt.

3.Most, hogy az előfizetése már aktív, a következőket teheti:

a)Hozzáadhat még egy előfizetést a 2. lépésben ismertetett folyamatot követve.

b)Eszköz védelme – Töltse le az ESET-terméket közvetlenül az ESET HOME szolgáltatásból, és csatlakoztassa eszközét az ESET HOME-fiókhoz, hogy megtekinthesse és kezelje az összes funkciót. Megvédheti az aktuális/másik eszközét, vagy megoszthatja a védelmet a családdal az alábbiak szerint:


important

Fontos

Csak Android- és Windows-eszközöket csatlakoztathat az ESET HOME-fiókjához.

A készülék védelme – Töltse le az ESET-termék telepítőjét az éppen használt eszközre, és aktiválja az ESET-terméket.

4.A telepítő aktuális eszközre történő letöltéséhez kattintson az Eszköz védelme elemre, majd kattintson a Folytatás gombra. Ha nincs szabad előfizetési egysége, távolítson el néhány eszközt, vásároljon új előfizetést, vagy növelje a meglévő előfizetés-kapacitását.


important

Fontos

Ha az előfizetése lejárt, kattintson a Megújítás elemre, vagy adjon hozzá új előfizetést a Már van megújított vagy új előfizetése? szövegre kattintva.

5.Válasszon előfizetést, ha több jogosult előfizetése van, majd kattintson a Folytatás gombra. Ha Android-eszköznek nyújt védelmet, akkor átkerül a Google Play áruházba, ahol letöltheti az ESET Mobile Security alkalmazás legújabb verzióját, vagy közvetlenül az ESET Mobile Security alkalmazásba kerül, ha már letöltötte. Az ESET Mobile Security aktiválása után az eszközeautomatikusan csatlakozik az ESET HOME-fiókjához.


note

Megjegyzés

Android-készülékhez az ESET Mobile Security ingyenes verziója is elérhető.

6.Kattintson a Védelem letöltése gombra.

7.Kattintson a Rendben gombra.

8.Nyissa meg a letöltött telepítőt, és aktiválja az ESET-terméket.

Egy másik készülék védelme

arrow_down_homeA védelem beszerzése e-mailben– Küldje el ESET-termék telepítőjét a védelem többi eszközön való aktiválásához.
arrow_down_homeESET-előfizetés megosztása– Megoszthatja az előfizetést egy családtagjával vagy barátjával. Csak Windows operációs rendszert és a macOS-t futtató eszközök oszthatók meg.

Előfizetés vásárlása

Miután kiválasztotta az Előfizetés vásárlása lehetőséget, kattintson a Folytatás gombra. Ekkor átkerül az ESET eStore-ba, ahol megvásárolhatja az előfizetést. Ezután jelentkezzen be azESET HOME-fiókjába az eszköz védelme érdekében.

A védelem ingyenes kipróbálása

1.Válassza ki A védelem ingyenes kipróbálása lehetőséget, majd kattintson a Folytatás gombra.

2.Válassza ki a megvédeni kívánt eszköz operációs rendszerét, majd kattintson a Folytatás gombra.

3.Kattintson:

a)Védelem letöltése – A telepítő letöltődik az aktuális eszköz védelme érdekében.

b)E-mail küldése – A rendszer elküldi a védelmet a megadott e-mail címre.