ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Regisztráció


important

Kötelező fiók

Ha ESET Home Security Ultimate, ESET Home Security Premium vagy ESET Home Security Essential előfizetési szintet vásárol, létre kell hoznia egy ESET HOME-fiókot az ESET-termékek és -szolgáltatások letöltéséhez és használatához.

Az alábbi módszerek egyikével hozhat létre új ESET HOME-fiókot:

A ESET HOME webportálon

A ESET HOME alkalmazásban

Az ESET Windows otthoni termékek fő programablakában

Az ESET Parental Control alkalmazás aktiválási folyamata során

Az ESET Mobile Security szolgáltatásban

Ahhoz, hogy az ESET otthoni termékek Windows és Android rendszeren megfelelően együttműködjenek az ESET HOME funkcióival, létre kell hoznia egy ESET HOME-fiókot. Az ESET HOME-fiók létrehozásához jelentkezzen be Google-fiókjával, az Apple ID azonosítójával vagy az e-mail-címével és a jelszavával.


important

Ha Google-fiókjával vagy Apple ID azonosítójával hozza létre fiókját, akkor egy külön ESET HOME-jelszót is létre kell hoznia, ha használni szeretné az ESET Anti-Theft szolgáltatást, a ESET Parental Control, vagy ha le szeretné választani Google-fiókját vagy Apple ID azonosítóját az ESET HOME-fiókjáról.

Fiók létrehozása az ESET HOME webportálon az e-mail-címével és a jelszavával

1.Látogasson el az ESET HOME portálra.

2.Kattintson a Fiók létrehozása gombra.


note

Ha közösségi médiafiók segítségével szeretne ESET HOME-fiókot létrehozni, kattintson a Google/Apple gombra, majd írja be a Google-fiókját vagy az Apple ID azonosítóját. Ekkor a rendszer belépteti az ESET HOME-fiókjába.

3.Írjon be egy érvényes e-mail-címet, majd kattintson a Folytatás e-mail-címmel lehetőségre.

4.Adjon meg egy jelszót, majd válassza ki a megfelelő országot. Ezek a mezők kötelezők a regisztráláshoz.


important

A jelszavának legalább 10 karakterből kell állnia, és a következők mindegyikéből legalább egyet tartalmaznia kell:

Kisbetű

Nagybetű

Szám

5.Kattintson Fiók létrehozása vagy bejelentkezés.

6.Ekkor az igazoló e-mailt elküldjük az e-mail-címére. Az e-mailben található hivatkozásra kattintva erősítse meg a regisztrációt. A rendszer automatikusan belépteti a fiókjába.

Elérheti az ESET összes online szolgáltatását, ha létrehoz egy ESET HOME-fiókot, így például az ESET Anti-Theft szolgáltatást. További információkért tekintse meg az Új készülék hozzáadása és az ESET Anti-Theft aktiválása című online súgószakaszt vagy ESET Anti-Theft ezt az ESET-tudásbáziscikket (nem áll rendelkezésre minden nyelven).

PAGE_REGISTER