Új eszköz hozzáadása a következőhöz ESET Lopásvédelem

Az alábbi utasításokat követve megvédheti eszközét és adatait az eltulajdonítástól. Adja meg, hogy Windows- vagy Android-alapú eszközt ad hozzá:

Új Windows-alapú eszköz hozzáadása

Új Android-alapú eszköz hozzáadása


important

Közvetlenül a ESET HOME webes portálon nem vehet fel új eszközt. A ESET HOME fiókjához társított eszközt vagy eszközöket közvetlenül az ESET Internet Security, az ESET Smart Security Premium vagy az ESET Mobile Security alkalmazásban veheti fel.


Új Windows-alapú eszköz hozzáadása


note

Az ESET Lopásvédelem nem a Microsoft Windows Home Server rendszerrel való használatra készült.

Az ESET-termék telepítése és aktiválása után felszólítást kap további ESET biztonsági eszközök beállítására. Az ESET Lopásvédelem aktiválásához kattintson az Engedélyezés gombra az Anti-Theft beállítás mellett, majd folytassa a 3. lépéssel.

Tekintse meg az illusztrált utasításokat (ajánlott).

1.Az ESET-termék megnyitásához kattintson duplán az ESET-ikonra a tálcán.

2.A program főablakában kattintson a Beállítások > Biztonsági eszközök elemre, majd kattintson a csúszkára az ESET Lopásvédelem engedélyezéséhez.

ANTITHEFT_PAGE_HOME

3.Az ESET HOME-fiókjába való bejelentkezéshez használja a közösségi bejelentkezési adatait, olvassa be a QR-kódot, vagy írja be az ESET HOME hitelesítő adatait (e-mail-cím és jelszó), majd kattintson a Bejelentkezés gombra. Ha nincs ESET HOME-fiókja, kattintson a Fiók létrehozása szövegre.

ANTITHEFT_LOG_REG

4.Írja be az eszköz nevét, majd kattintson a Folytatás gombra.

5.Az Anti-Theft ekkor aktiválódik, és a rendszer társítja az eszközt az Anti-Theft funkcióval az ESET HOME portál > ESET Lopásvédelem szakaszban. Kattintson a Kész gombra.

6.Ekkor automatikusan megnyílik az ESET Lopásvédelem ablaka. Optimalizálja az eszköz védelmét, majd kattintson a Fantomfiók létrehozása szövegre. A fantomfiók elősegíti a meghibásodott vagy ellopott eszköz visszaszerzését. Az összes ESET Lopásvédelem-funkció használatához fantomfiókra van szükség.

7.Kattintson a Létrehozás gombra. Az alapértelmezett fantomfiók neve „Alex”. Nincs szükség a fantomfiók nevének módosítására.


important

Fontos

Ha a „Nem sikerült a fantomfiók létrehozása” hibaüzenet jelent meg, forduljon az ESET műszaki terméktámogatásához.

8.A fantomfiók létrehozása után az ESET Lopásvédelem-fiók teljes optimalizáláson megy át. Az eszköznél a Megvan állapot látható az anti-theft.eset.com oldalon.

Az ESET HOME-fiókjához kapcsolódó összes eszköz a Saját eszközök szakaszban érhető el. Ez hasznos lehet a későbbi problémamegoldáshoz.


Új Android-alapú eszköz hozzáadása

Az ESET Mobile Security telepítése és az ESET Mobile Security-licenccel való aktiválása után társítsa az eszközt az ESET HOME-fiókjához, ha ezt még nem tette meg.

Tekintse meg az illusztrált utasításokat (ajánlott).

1.Koppintson az Anti-Theft elemre az ESET Mobile Security főképernyőjén.

2.Koppintson az Engedélyezés gombra. Ha az eszköz már csatlakozik az ESET HOME szolgáltatáshoz, akkor ugorjon a 6. lépésre.

3.Az ESET HOME-fiókjába való bejelentkezéshez használja a közösségi bejelentkezési adatait, olvassa be a QR-kódot, vagy adja meg e-mail-címét és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra. Ha még nincs -fiókja, kattintson a Fiók létrehozása szövegre.

4.Írja be a ESET HOME-fiókjához tartozó e-mail-címet és jelszót, erősítse meg a jelszót, majd koppintson az Elfogadom az ESET szerződési feltételeit > Létrehozás elemre.

5.Az új fiók igazolásához kattintson az e-mail-címére küldött igazoló hivatkozásra, majd a Folytatás gombra.

6.Adja meg az összes szükséges engedélyt az Engedélyezés/Folytatás vagy az Aktiválás gombra koppintva. Az ESET Lopásvédelem funkció megfelelő működéséhez minden engedélyt meg kell adni.

7.Az ESET Mobile Security fontos beállításainak védelméhez írjon be egy PIN-kódot, koppintson a négyzetre, majd erősítse meg a PIN-kódot.

8.SIM-kártyával rendelkező eszközök: A SIM-kártya megbízhatónak való megjelöléséhez koppintson a Hozzáadás elemre. Ez a beállítás hozzáadja az aktuális SIM-kártyát a megbízható kártyák listájára. Ellenkező esetben koppintson a Kihagyás gombra.
SIM-kártyával nem rendelkező eszközök: Ugorjon a 10. lépésre.

9.Az ESET Mobile Security 6.x felhasználói: A megbízható SIM-kártya funkció engedélyezéséhez koppintson a Hozzáadás elemre. Az ESET ekkor létrehoz egy egyedi azonosítót a SIM-kártyán és a névjegyekben.
Az ESET Mobile Security 5.4-es és korábbi verziójának felhasználói: Nem kap egyedi azonosítót, és egy megbízható kapcsolattartót meg kell adnia. A megbízható kapcsolattartó megadásához írja be a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, majd koppintson a Mentés gombra. Ellenkező esetben koppintson a Kihagyás gombra. Ha a megbízható kapcsolattartónak SMS-ben el szeretné küldeni az SMS-parancsok használatára vonatkozó instrukciókat, koppintson a Küldés gombra. Ellenkező esetben koppintson a Nincs küldés gombra.

10.Az eszköze ezzel teljesen optimalizálva van az Anti-Theft funkció használatához.