ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Útmutatók

Ez a fejezet a gyakori kérdéseket és az általános problémákat tekinti át. Az alábbi témakörökre kattintva a probléma megoldását segítő utasításokat talál:

Új eszköz hozzáadása

Teendők az eszköz eltulajdonítása esetén

Nincs elérhető hely

Ha itt nem talál megoldást a problémájára vagy kérdésére, keresse fel a rendszeresen frissített online tudásbázist.

Szükség esetén az ESET-termék Súgó és támogatás paneljén elérhető kapcsolatfelvételi űrlapot használva kérdéseivel vagy problémáival felkeresheti az ESET műszaki térmektámogatási szolgálatát is.

Ha Android-eszközéről támogatási kérést szeretne küldeni, koppintson a Menü ikonra ANTITHEFT_ANDROID_BUTTON_MENU az ESET Mobile Security fő képernyőjén (vagy nyomja meg az eszköz Menü gombját), és koppintson a Terméktámogatás > Terméktámogatás elemre. Töltse ki az összes szükséges mezőt. Az ESET Mobile Security speciális naplózási lehetőséget tartalmaz, amelyek segítségével feltárhatók a lehetséges technikai hibák. Ha részletes alkalmazásnaplót szeretne az ESET számára biztosítani, ellenőrizze, hogy az Alkalmazásnapló be van-e jelölve (alapértelmezett). A kérelem elküldéséhez koppintson a Küldés gombra. Az ESET terméktámogatási szakemberei a megadott e-mail címen megkeresik Önt.