ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

ESET HOME bevezetés

A ESET HOME több funkció ötvözésével segít a navigálásban és abban, hogy a legtöbbet kihozhassa az ESET otthoni termékeiből.

A ESET HOME a következő funkciókat és alkalmazásokat nyújtja:

Devices64x64icon Eszközkezelés

Az eszközkezelés lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a ESET HOME-fiókjához csatlakoztatott ESET-termékekkel, illetve a fiókjával kezelt előfizetésekkel aktivált számítógépekre vonatkozó információkhoz. Ezenkívül deaktiválhat ESET-terméket egy eszközön.

Eszközkezelés – Online súgó


Licences64x64icon Előfizetés-kezelés

Az előfizetés-kezelés lehetővé teszi az egyes előfizetésekkel kapcsolatos alapvető információk, az előfizetések állapotának, az előfizetések lejárati dátumának, az aktivált eszközök számának és adott esetben az előfizetések túlhasználatáról vagy lejárt előfizetésról szóló figyelmeztetéseknek a megtekintését. Más felhasználókkal is megoszthat egy előfizetést.

Előfizetés-kezelés – Online súgó


AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

Az ESET Anti-Theft egy speciális funkció az ESET biztonsági termékek otthoni felhasználói számára. Az ESET Anti-Theft különböző technológiák – például a földrajzi helyek IP-cím szerinti keresése, a webkamerával történő képrögzítés, a felhasználói fiók védelme és az eszköz figyelése – használatával segíti Önt és a rendvédelmi szervezeteket a számítógép vagy az eszköz helyének meghatározásában annak elvesztése vagy eltulajdonítása esetén. Az ESET Anti-Theft csatlakoztatja az ESET-terméket a ESET HOME portálhoz, így bármilyen eszköz webböngészőjében megtekintheti, hogy a számítógépén vagy a mobileszközén milyen aktivitás tapasztalható, és így egyszerűbben azonosíthatja, hogy hol található.

Az ESET Anti-Theft nem áll rendelkezésre önálló alkalmazásként, hanem a következő termékek egyik funkciója:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Online súgó


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

Az ESET Parental Control webes szolgáltatás az ESET Parental Control alkalmazás kiegészítője, amely megvédi gyermekeit a kártevőkkel szemben az okostelefonjaikon és táblagépeiken. Az alkalmazás egy önálló androidos alkalmazás, amely teljesen integrálva van a ESET HOME portálba, így a szülők nem csak az ESET Parental Control alkalmazásból, hanem bármilyen webböngészőből megfigyelhetik és módosíthatják gyermekeik internetes tevékenységét, ha bejelentkeznek a ESET HOME-fiókjukba.

ESET Parental Control – Online súgó


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

Az ESET Password Manager az ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate és az ESET Smart Security Premium előfizetés részét képezi. A funkció jelszavakat és személyes adatokat tárol, és egy űrlapkitöltő funkciót is tartalmaz, amely időt takarít meg azáltal, hogy automatikusan és pontosan kitölti a webes űrlapokat.

Az ESET Password Manager iOS- és Android-alkalmazásként, valamint böngészőbővítményként érhető el.

ESET Password Manager – Online súgónote

A ESET HOME portál funkcióinak eléréséhez létre kell hoznia egy ESET HOME-fiókot.

icon_vpn_1ESET VPN

Az ESET VPN (Virtual Private Network) funkció az ESET Small Business Security és az ESET HOME Security Ultimate csomag részét képezi. A VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy privát hálózati kapcsolatot létesítsenek nyilvános és magánhálózatok használatakor.

ESET VPN – Online súgó