ESET Lopásvédelem

Otthonunktól a munkahelyre és más nyilvános helyre történő mindennapos utazásaink során személyes eszközeink folyamatosan ki vannak téve a kockázatnak, hogy elveszítjük vagy ellopják őket. Ha elveszíti vagy ellopják az eszközét, az ESET Lopásvédelem lehetővé teszi az eszközhasználat figyelését és az eltűnt eszköz nyomon követését az IP-címe alapján, ami segíti eszköze visszaszerzését és személyes adatai védelmét.

Az ESET Lopásvédelem az ESET Smart Security Premium, az ESET Internet Security és az ESET Mobile Security szolgáltatása, amely növeli a felhasználó biztonságát az eszköz elvesztése vagy eltulajdonítása esetén.

Az ESET Lopásvédelem korszerű technológiák – például a földrajzi helyek IP-cím szerinti keresése, a webkamerával történő képrögzítés, a felhasználói fiók védelme és az eszköz figyelése – használatával segíti Önt és a rendvédelmi szervezeteket a számítógép vagy az eszköz helyének meghatározásában annak elvesztése vagy eltulajdonítása esetén. Az ESET Lopásvédelem segítségével megtekintheti, hogy a számítógépen vagy az eszközön milyen aktivitás tapasztalható, így egyszerűbben azonosíthatja a helyét.


note

Megjegyzés

Az Anti-Theft és a Hívásszűrő funkció nem érhető el a hívást, az üzeneteket és a mobil adatforgalmat nem támogató táblagépeken.