ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Aktivitás

Ebben a témakörben megtudhatja, hogy hogyan töltheti le és tekintheti meg az alábbiakat:

Az eszköz földrajzi helyét IP-cím alapján

A webkamerával az eszközön készített fényképeket

Az asztalról készült képernyőképeket


important

Fontos

Ne feledje, hogy ha az eszköz nem tud az internethez csatlakozni, akkor nincs lehetőség az adatok beszerzésére. Azt ajánljuk, hogy engedélyezze az értesítéseket a Beállítások lapon.

Ellenőrizze, hogy az Anti-Theft működik-e az eszközén

Egy teszt futtatásával megállapíthatja, hogy éppen mi történik az eszközön:

1.Kattintson a Teszt futtatása gombra az ESET Lopásvédelem működésének teszteléséhez az eszközön.

2.Néhány perc elteltével felugrik egy ablak az ESET Mobile Security, az ESET Internet Security vagy az ESET Smart Security Premium alkalmazásban, amely arra kéri, hogy hagyja jóvá a képernyőképek és a helynapló létrehozását.

3.Az ESET Lopásvédelem ekkor futtat egy tesztet, és begyűjti a fent említett adatokat. A begyűjtött adatokról és képernyőfotókról e-mailben is értesítést kap.

4.Az adatok összegyűjtése után az Aktivitás letöltése gombra kattintva letöltheti az eszközhöz elérhető összes képet, képernyőképet és helyadatot tartalmazó tömörített fájlt.

Az ESET HOME szolgáltatással az ESET Lopásvédelem segítségével elérhető adatok

Megtekintheti az eszközön készült képernyőképek és webkameraképek előnézetét. Minden egyes kép alatt látható a létrehozás dátuma és időpontja, valamint a képek fontosnak való megjelölését vagy törlését lehetővé tevő ikon.

Az általunk gyűjtött információk és azok felhasználása

Az eszközről összegyűjtött minden információt biztonságosan tárolunk az ESET szerverein.

Az ESET a fejlesztés, a szolgáltatások személyre szabása és az ügyfelek támogatása céljából gyűjt adatokat. Az ESET minden szükséges lépést megtesz azért, hogy megvédje az Ön személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől, a helytelen használattól és a pontatlanságtól, valamint a lehető legkisebbre csökkentse mindezek kockázatát. Ha többet meg szeretne tudni arról, hogy milyen adatokat gyűjtünk és hogyan használjuk fel őket, olvassa el az adatvédelmi szabályzat.