Beállítások

Ebben a szakaszban az alábbiakat teheti meg:

Módosíthatja az eszköz nevét

Hozzárendelhet egy ikont az eszközhöz a könnyebb vizuális azonosítás érdekében

Módosíthatja egy eltűnt eszköz ellenőrzési gyakoriságát

Kiválaszthatja az aktív értesítési üzeneteket

Fantomfiók állapota – Alapértelmezés szerint nem jön létre fantomfiók. Kattintson a Létrehozás gombra, majd írja be a megfelelő Windows-fantomfiók nevét. Ez a beállítás csak Windows-eszközök esetén érhető el.

Ellenőrzési időköz – Gyanús állapotban az ESET Lopásvédelem képernyőképeket készít az asztalról vagy a webkamerával, és rendszeresen rögzíti a földrajzi adatokat.

Értesítés arról, hogy az eszköz megkezdte a figyelési adatok küldését – E-mailben értesítjük, amikor az adatok első alkalommal elérhetővé válnak az Aktivitás lapon. Mindaddig nem küldünk újabb e-mailt, amíg vissza nem állítja az eltűnt állapotot normál értékre, vagy fordítva.

Értesítés Gyanús állapot esetén – E-mailben értesítést kap, ha az eszköz Gyanús állapotúra változik.

Értesítés az Eltűnt állapot lejártáról – A lejárat előtt 5 nappal e-mailben arra kérjük, hogy hosszabbítsa meg a figyelési időszakot (csak eltűnt állapotban).

Utolsó ismert hely – Az ESET Lopásvédelem menti az eszköz helyét, amikor az akkumulátor kezd lemerülni. Ez a beállítás csak Android-eszközök esetén áll rendelkezésre.

Biztonsági jelszó – Ez a beállítás csak az ESET Mobile Security korábbi verzióját futtató Android-eszközökön érhető el. Az eszköz biztonsági jelszavát az ESET Lopásvédelem portálon módosíthatja.

Eszköz feloldása – További információkért tekintse meg az ESET Mobile Security online felhasználói útmutatóját.

ESET Lopásvédelem Kikapcsolása – Ha kikapcsolja az ESET Lopásvédelem szolgáltatást, az eszközt nem fogja védeni az ESET Lopásvédelem, és leáll az eszközfigyelés. Ha már megtalálta az eszközt, és fent szeretné tartani a felügyeletét, válassza ki a Megvan lehetőséget. Ez a beállítás csak Android-eszközök esetén érhető el.

Eszköz eltávolítása – Ez a művelet az eszközhöz kapcsolódó összes adatot törli. Az ügyfélrendszeren elvégzett minden módosítás annak online megjelenése után lép érvénybe.