Lisää uusi laite kohteeseen ESET Anti-Theft

Suojaa laitettasi ja tietojasi varkauksilta toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan. Ilmoita, onko lisäämäsi laite Windows- vai Android-laite:

Uuden Windows-laitteen lisääminen

Uuden Android-laitteen lisääminen

important

Et voi lisätä uutta laitetta suoraan ESET HOME -verkkoportaalista. Lisää yksi tai useampi ESET HOME -tilillesi määritetty laite suoraan ESET Internet Security-, ESET Smart Security Premium- tai ESET Mobile Security -ohjelmasta.

Uuden Windows-laitteen lisääminen

note

ESET Anti-Theft ei ole tarkoitettu käytettäväksi Microsoft Windows Home Server ‑tuotteessa.

Kun olet asentanut ja aktivoinut ESET-tuotteen, sinua pyydetään määrittämään muita ESET-tietoturvatyökaluja. Voit aktivoida ESET Anti-Theft ‑tuotteen valitsemalla Anti-Theft-kohdasta Ota käyttöön ja jatkamalla vaiheeseen 3.

Näytä kuvalliset ohjeet (suositus).

1.Avaa ESET-tuote kaksoisnapsauttamalla tehtäväpalkin ESET-kuvaketta.

2.Ota ESET Anti-Theft käyttöön valitsemalla vasemmalta päävalikosta Asetukset > Tietoturvatyökalut > napsauta Anti-Theft-vaihtopainiketta.

ANTITHEFT_PAGE_HOME

3.Voit kirjautua ESET HOME -tilillesi käyttämällä sosiaalisen median kirjautumista, skannaamalla QR-koodin tai kirjoittamalla ESET HOME -tunnistetietosi (sähköpostiosoite ja salasana) ja napsauttamalla Kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole ESET HOME -tiliä, valitse Luo tili.

ANTITHEFT_LOG_REG

4.Kirjoita laitteen nimi ja valitse Jatka.

5.Anti-Theft on aktioitu, ja laitteesi on liitetty Anti-Theft -ominaisuuteen ESET HOME -portaalin kohdassa ESET Anti-Theft. Valitse Valmis.

6.ESET Anti-Theft -ikkuna avautuu automaattisesti. Optimoi laitteesi suojaus ja valitse Luo tekaistu tili. Tekaistun tilin avulla voit saada takaisin rikkinäisen tai varastetun laitteen. Tekaistua tiliä tarvitaan kaikkien ESET Anti-Theft -ominaisuuksien käyttämiseen.

7.Valitse Luo. Oletusarvoisen tekaistun tilin nimi on Alex. Tekaistun tilin nimeä ei tarvitse vaihtaa.

important

Kun saat Tekaistun tilin luominen epäonnistui -virhesanoman, ota yhteyttä ESETin tekniseen tukeen.

8.Kun olet luonut tekaistun tilin, ESET Anti-Theft -tilisi on täysin optimoitu. Laitteellesi näytetään Ei kadonnut -tila osoitteessa anti-theft.eset.com.

Kaikki ESET HOME -tiliin liittyvät laitteet ovat käytettävissä Omat laitteet -osiosta. Tästä voi olla hyötyä myöhempien ongelmien ratkaisemisessa.

Uuden Android-laitteen lisääminen

Kun ESET Mobile Security on asennettu ja aktivoitu ESET Mobile Security -tilauksella, liitä laitteesi ESET HOME -tiliisi, jos et ole vielä tehnyt sitä.

Näytä kuvalliset ohjeet (suositus).

1.Napauta ESET Mobile Security -päänäytössä Anti-Theft.

2.Valitse Ota käyttöön. Jos laite on jo kytketty ESET HOME -tuotteeseen, siirry vaiheeseen 6.

3.Voit kirjautua ESET HOME -tilillesi käyttämällä sosiaalisen median kirjautumista, skannaamalla QR-koodin tai kirjoittamalla sähköpostiosoitteen ja salasanan ja napsauttamalla sitten Kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili.

4.Kirjoita ESET HOME -tilisi sähköpostiosoite ja salasana, vahvista salasana ja napauta sitten Hyväksyn ESETin käyttöehdot > Luo.

5.Vahvista uusi tilisi napsauttamalla sähköpostiosoitteeseesi lähetettyä vahvistuslinkkiä ja napauta sitten Jatka.

6.Salli kaikki tarvittavat käyttöoikeudet napauttamalla Salli/Jatka tai Aktivoi. Kaikki käyttöoikeudet on myönnettävä, jotta ESET Anti-Theft -ominaisuus toimisi oikein.

7.Jos haluat suojata tärkeät asetuksetESET Mobile Security -ohjelmassa, kirjoita PIN-koodi, napauta valintaruutua ja vahvista PIN-koodisi.

8.Laitteet, joilla on SIM-kortit: Jos haluat Luottaa tähän SIM-korttiin, valitse Luota. Tämä asetus lisää nykyisen SIM-kortin luotettujen luetteloon. Muussa tapauksessa valitse Ohita.
Laitteet, joissa ei ole SIM-korttia: Siirry suoraan vaiheeseen 10.

9.ESET Mobile Security 8.x ja uudemmat versiot: Jos haluat ottaa luotetun SIM-korttitoiminnon käyttöön, napauta Luota. ESET luo yksilöllisen tunnisteen SIM-kortille ja yhteystietoihisi. Älä poista tätä tunnistetta yhteystietoluettelosta, sillä muuten laite saatetaan estää.

10.Laitteesi on nyt täysin optimoitu Anti-Theftin käyttöä varten.