ESET Anti-Theft ‑ratkaisun suojaamat laitteet

Kun olet kirjautunut ohjelmaan ESET Anti-Theft, näyttöön tulee luettelo laitteista, joita ESET Anti-Theft suojaa.

En näe yhtään laitetta; miten voin lisätä uuden laitteen?

Omat suojatut laitteet

Napsauta haluamaasi laitetta ja laitteen nimeä ohjelman ESET Anti-Theft verkkokäyttöliittymän yksityisen alueen ylävalikko-osiosta, jolloin voit tarkastella laitteen tilaa ja toimintoja (kuten IP-sijainteja tai Web-kameran kuvia), tai napsauta ylhäällä oikealla olevaa kiekkoa ANTITHEFT_WHEEL, jolloin voit muuttaa mukautusasetuksia.

ANTITHEFT_PROTECTED_DEVICES

Anti-Theft optimointitaso -kentässä näytettävällä suojaustasolla voi olla seuraavat tilat:

Jos ongelmia ei havaittu - Suojaustaso = 5 tähteä

Jos vain yksi ongelmia havaittiin - Suojaustaso = 4 tähteä

Jos kaksi tai kolme ongelmaa havaittiin - Suojaustaso = 3 tähteä

En näe mitään laitteita

Jos et näe yhtään laitetta, ota ESET Anti-Theft käyttöön ESET Internet Security-, ESET Smart Security Premium- tai ESET Mobile Security -ohjelmassa ESET HOME -tilisi tunnistetietoja käyttämällä.

Katso lisätietoja ESET Anti-Theft-toiminnon käyttöönotosta käyttöoppaasta.