Ohjeita

Tässä kappaleessa käsitellään usein kysyttyjä kysymyksiä ja yleisiä ongelmia. Napsauta aihepiiriä ratkaistaksesi ongelmasi:

Uuden laitteen lisääminen

Toimiminen varkaustilanteessa

Sijaintia ei saatavilla

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi täältä, voit käydä säännöllisesti päivitettävässä tietopankissa.

Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä ESETin tekniseen tukeen ja esittää kysymyksen yhteydenottolomakkeella, joka on ESET-tuotteen Ohje ja tuki ‑ruudussa.

Kun haluat lähettää tukipyynnön Android-laitteestasi, napauta Valikko-symbolia ANTITHEFT_ANDROID_BUTTON_MENU ESET Mobile Security-ohjelman päänäytössä (tai paina laitteesi Valikko-painiketta) ja napauta Asiakastuki > Asiakastuki. Täytä kaikki tarvittavat kentät. ESET Mobile Security sisältää kehittyneen kirjaustoiminnon, joka auttaa diagnosoimaan mahdolliset tekniset ongelmat. Jotta ESET saa käyttöönsä yksityiskohtaisen sovelluslokin, varmista, että asetus Sovellusloki on käytössä (oletusarvoinen). Napauta Lähetä lähettääksesi pyyntösi. ESETin asiakastuen asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä antamasi sähköpostiosoitteen kautta.