Asetukset

Tässä osiossa voit:

vaihtaa laitteen nimen

määrittää laitteelle kuvakkeen visuaalisen tunnistuksen helpottamiseksi

muuttaa kadonneen laitteen tarkistusväliä

valita aktiiviset ilmoitukset.

Tekaistun tilin tila – Tekaistua tiliä ei luoda oletusarvoisesti. Valitse Luo ja kirjoita sopiva tekaistun Windows-tilin nimi. Tämä asetus on käytettävissä vain Windows-laitteissa.

Tarkistusväli – Epäilyttävässä tilassa ESET Anti-Theft ottaa näyttökuvia työpöydältä tai Web-kamerasta ja tallentaa sijaintitiedot säännöllisesti.

Ilmoitus, että laite on aloittanut valvontatietojen lähettämisen – Saat sähköposti-ilmoituksen, kun kyseiset tiedot ovat saatavilla ensimmäisen kerran Toiminto-välilehdessä. Mitään muita sähköposteja ei lähetetä, ennen kuin palautat kadonneen tilan normaaliksi tilaksi tai päinvastoin.

Ilmoitus epäilyttävästä tilasta – Saat sähköposti-ilmoituksen, kun laite muuttaa tilan Epäilyttävä-tilaksi.

Ilmoitus Kadonnut-tilan umpeutumisesta – Viisi päivää ennen umpeutumista saat sähköpostitse kehotteen pidentää valvontajaksoa (vain kadonneessa tilassa).

Edellinen tunnettu sijainti – ESET Anti-Theft tallentaa laitteen sijainnin, kun akkuvirta on vähissä. Tämä asetus on käytettävissä vain Android-laitteissa.

Turvasalasana – Tämä asetus on käytettävissä vain Android-laitteissa, joissa on vanhempi ESET Mobile Security -versio. Voit vaihtaa laitteen suojauksen salasanan ESET Anti-Theft -portaalista.

Avaa laitteen lukitus – Lisätietoja on ESET Mobile Security -online-käyttöoppaassa.

Poista ESET Anti-Theft käytöstä – Jos ESET Anti-Theft poistetaan käytöstä, ESET Anti-Theft ei enää suojaa laitetta ja laitteen seuranta lopetetaan. Jos olet jo löytänyt laitteen ja haluat hallita sitä, valitse Ei kadonnut. Tämä asetus on käytettävissä vain Android-laitteissa.

Poista laite – Tämä toiminto poistaa kaikki laitteeseen liittyvät tiedot. Kaikki asiakasjärjestelmään tehdyt muutokset tulevat voimaan, kun se on online-tilassa.