Toiminto

Tässä osiossa voit tarkastella ja ladata seuraavaa:

Laitteen maantieteellinen IP-sijainti

Laitteen Web-kameran valokuvat

Työpöydän näyttökuvat

important

Huomaa, että jos laitteesi ei voi muodostaa Internet-yhteyttä, mitään tietoja ei voi noutaa. Suosittelemme ottamaan ilmoitukset käyttöön Asetukset-välilehdessä.

Anti-Theftin laitteessa toimivuuden tarkistaminen

Voit testin suorittamalla tarkistaa, mitä laitteessasi parhaillaan tapahtuu:

1.Voit testata ohjelman ESET Anti-Theft toimivuuden laitteessa valitsemalla Suorita testi.

2.Saat muutaman minuutin kuluttua kehotteen vahvistaa näyttökuvien ja sijaintilokin luonnin ESET Mobile Security-, ESET Internet Security- tai ESET Smart Security Premium ‑ohjelmassa.

3.ESET Anti-Theft suorittaa testin ja kerää edellä mainitut tiedot. Saat myös sähköposti-ilmoituksen kerätyistä valokuvista ja näyttökuvista.

4.Kun tiedot on kerätty, valitse Lataustoiminto ja lataa arkisto, joka sisältää laitteen kaikki kuvat, näyttökuvat ja sijaintitiedot.

Tiedot ovat saatavilla toiminnon ESET Anti-Theft kautta tuotteessa ESET HOME

Tässä voit tarkastella laitteestasi otettuja näyttökuvia ja Web-kameran kuvia esikatselunäkymässä. Kunkin kuvan alla näkyy kuvan ottopäivämäärä ja -aika sekä kuvakkeet, joilla kuvan voi merkitä tärkeäksi tai poistaa.

Keräämämme tiedot ja niiden käyttötavat

Kaikki laitteestasi kerätyt tiedot tallennetaan suojatusti ESET-palvelimiin.

ESET kerää tietoja kehitys-, palvelunmukautus- ja asiakastukitarkoituksissa. ESET on sitoutunut suojaamaan henkilötietoja kaikin mahdollisin tavoin ja minimoimaan henkilötietojen luvattoman ja sopimattoman käytön sekä virheiden riskit. Lisätietoja keräämistämme tiedoista ja niiden käyttötavoista on tietosuojakäytännössämme.