Epäilyttävää toimintaa raportoitu

Osoitteessa ESET HOME rekisteröitynyt käyttäjä, jolla on Android-laite (matkapuhelin tai tabletti), saa "Epäilyttävää toimintaa raportoitu" -sähköpostiviestin ESETiltä, kun laitteessa on havaittu vähintään yksi seuraavista toimista:

Näyttölukituskoodi on annettu väärin useita kertoja – Saat tämän varoituksen vasta, kun olet antanut virheellisen lukituskoodin kaksi kertaa.

SIM-kortti on vaihdettu

ESET Mobile Security on poistettu laitteen järjestelmänvalvojien luettelosta – ESET Mobile Security edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia epäilyttävän toiminnan seuraamiseen ja toimenpiteiden tekemiseen, jos laite varastetaan. ESET Mobile Security voidaan lisätä laitteen järjestelmänvalvojien luetteloon kohdassa Android-asetukset > Suojaus > Laitteen järjestelmänvalvojat > ESET Mobile Security. Valitse lopuksi Aktivoi.

Jos uskot, että laitteesi on kadonnut tai varastettu, laitteen palauttamisen aloitukseen tarvittavat ohjeet on kuvattu osiossa Toimiminen varkaustilanteessa.