IP-osoitteet

Toiminto-osiossa oleva IP-osoitteet-välilehti sisältää kadonneesta laitteesta kerätyn IP-osoitteiden luettelon. Nämä tiedot ovat käytettävissä, kun laite on muodostanut Internet-yhteyden.

note

Luettelossa olevat IP-osoitteet ovat todennäköisesti julkisia IP-osoitteita, jotka ISP (Internet-palveluntarjoaja) on määrittänyt verkkolaitteelle, kuten Wifi-reitittimelle.

Toimitettavia tietoja:

IP-osoite (IPv4)

ISP, laitteesta muodostettujen yhteyksien esiintymistaajuus

laitteen edellisen Internet-käytön päivämäärä ja aika.

Valitse Kaikki, jos haluat tarkastella kaikkia yhteysesiintymiä.