Kuvat (vain Android-laite)

Toiminto-osiossa oleva Kuvat-välilehti sisältää valokuvat, jotka laitteella on otettu, kun siinä on havaittu epäilyttävää toimintaa tai se on merkitty varastetuksi. Nämä tiedot ovat käytettävissä, kun laite on muodostanut Internet-yhteyden.

Voit merkitä kuvan tärkeäksi napsauttamalla sen vieressä olevaa tähtikuvaketta. Tärkeitä kuvia ei poisteta 14 päivän kuluttua, ja voit suodattaa helposti näytettäväksi vain tärkeät kuvat.

Voit ladata kuvan napsauttamalla ensin ladattavaa kuvaa ja sitten Lataa kuva-painiketta.

Windows-laitteista otetut kuvat ja näyttökuvat ovat Toiminto-välilehdellä.