ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg kategorien
Vælg emnet

Problem med Fantomkonto

Meddelelser vedrørende fantomkontoen varierer afhængigt af situationen.

Sikkerhedstip: Opret en 'Windows-fantomkonto

Problem: 'Windows-fantomkonto' påkrævet

Hvis fantomkontoen er oprettet, og du markerer enheden som bortkommet, blokerer ESET Anti-Theft adgang til dine aktive brugerkonti for at beskytte dine følsomme data. Alle, der forsøger at bruge enheden, får kun tilladelse til at bruge fantomkontoen. Fantomkontoen er en form for gæstekonto med begrænsede tilladelser, og den bruges som standardsystemkonto, indtil din enhed er markeret som fundet. Dermed forhindres det, at andre personer logger på andre brugerkonti eller får adgang til brugerdata. Fantomkontoen hjælper ESET Anti-Theft med at gendanne din tabte eller stjålne computer ved at overvåge dens placering og brug.


important

Hvis du logger på fantomkontoen, når din computer er i normal tilstand, vil det udløse en meddelelse med oplysninger om mistænkelig aktivitet på computeren, der sendes til din e-mailadresse, når nogen logger på denne konto. Når du har modtaget meddelelsen, kan du bestemme, om du vil markere computeren som bortkommet.

Du kan aktivere fantomkontoen nu. Klik på Opret ud for tilstanden Fantomkonto under fanen Indstillinger i ESET Anti-Theft-webgrænsefladen.