Automatisk login til ægte konto er aktiveret

Hvis Automatisk login er aktiveret for din rigtige konto, er kontoen ikke beskyttet mod uautoriseret adgang. Klik på Deaktiver automatisk login for at løse dette optimeringsproblem.

disable_autologin

Hvis du vil deaktivere automatisk logon i forskellige versioner af Windows manuelt, skal du gå til følgende artikler i Microsofts vidensbase:

Aktivering eller deaktivering af automatisk logon i Windows 7, Windows 8 og Windows 10

AutoAdminLogon-nøgle i Windows-registreringsdatabasen

Hvis du logger på fantomkontoen, når din computer er i normal tilstand, vil det udløse en meddelelse med oplysninger om mistænkelig aktivitet på computeren, der sendes til din e-mailadresse, når nogen logger på denne konto. Når du har modtaget meddelelsen, kan du bestemme, om du vil markere computeren som bortkommet.

important

Følg kun de trin, der er relateret til deaktivering af den automatiske login-funktion.