Automatisk login til Fantomkonto er aktiveret

Din enhed har automatisk login til Fantomkontoen slået til. Når enheden er i tilstanden Normal, anbefales det ikke at bruge automatisk login, da det kan give problemer med at få adgang til din ægte brugerkonto eller kan sende falske alarmer om, at din computer er bortkommet.

Automatisk login slås fra ved at klikke på Deaktiver automatisk login eller læse de artikler, der nævnes i emnet ovenfor i Microsofts videnbase.