Placeringstjenester er slået fra

Hvis du vil aktivere placeringstjenester på din enhed, skal du aktivere Google Placeringsnøjagtighed på din enhed. Denne metode kan variere afhængigt af producenten.

På rene Android-enheder (Android-enheden, der er basisversionen af Android-operativsystemet uden producenters ændringer. Det er f.eks. Google Pixel, Nokia 8.3 og Xiaomi Mi A3):

1.Klik på Indstillinger > Placering. Under Placering kan du finde flere placeringsbaserede tjenester.

2.Tryk på til/fra-knappen Google Lokationsnøjagtighed for at aktivere denne tjeneste.