Windows-konti er ikke adgangskodebeskyttede

Din Windows-brugerkonto er ikke beskyttet af en adgangskode. Du modtager denne advarsel om optimering, hvis mindst én brugerkonto ikke er beskyttet med en adgangskode. Du kan løse dette problem ved at oprette en adgangskode for alle brugere (undtagen fantomkontoen) på computeren.

note

Efter at du har oprettet en adgangskode, skal du indtaste den, hver gang du logger på din computer.

Windows 11/10

1.Åbn Brugerkonti ved at klikke på Start > Indstillinger > Konti > Indstillinger for logon.

2.Klik på Adgangskode > Tilføj.

3.Udfyld felterne Ny adgangskode, Angiv adgangskode igen og Adgangskodetip.

4.Klik på Næste.

5.Klik på Udfør.

Windows 8.1/8

1.Tryk på Ctrl + Alt + Delete på tastaturet.

2.Klik på Skift adgangskode.

3.Lad feltet Gammel adgangskode være tomt.

4.Angiv en adgangskode i felterne Ny adgangskode og Bekræft adgangskode, og tryk på Enter.

Hvis du vil oprette en adgangskode til en anden konto, skal du udføre disse trin:

a)Klik på Indstillinger > Kontrolpanel > Brugerkonti og familiesikkerhed > Brugerkonti > Administrer en anden konto.

b)Vælg den bruger, du vil ændre.

c)Klik på Opret en adgangskode.

important

Du skal have en administratorbrugerkonto for at udføre trinnene ovenfor.

Du kan finde flere anvisninger og oplysninger under Adgangskoder i Windows: Ofte stillede spørgsmål

Windows 7 eller Windows Vista

1.Åbn brugerkonti ved at klikke på Start > Kontrolpanel > Brugerkonti og familiesikkerhed > Brugerkonti.

2.Klik på Opret en adgangskode.

3.Skriv adgangskoden i felterne Ny adgangskode og Bekræft ny adgangskode.

4.Hvis du vil bruge et adgangskodetip, skal du indtaste tippet i feltet Adgangskodetip.

5.Klik på Opret en adgangskode.

Du kan også se følgende artikler i Microsofts vidensbase for at få en mere detaljeret vejledning:

Beskyt computeren med en adgangskode

Opret eller skift et tip til adgangskode

Windows XP

1.Klik på Start > Kontrolpanel.

2.Dobbeltklik på Brugerkonti.

3.På fanen Brugere skal du klikke på navnet på den bruger, som du vil oprette en ny adgangskode til, og derefter klikke på Nulstil adgangskode.

4.I felterne Ny adgangskode og Bekræft ny adgangskode skal du indtaste den adgangskode, du vil bruge, og derefter klikke på OK.