Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Αυτόματη αναβάθμιση προϊόντος παλαιού τύπου

Η έκδοση του προϊόντος ESET που διαθέτετε δεν υποστηρίζεται πλέον και το προϊόν σας έχει αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση.

MONITOR_RED Συνηθισμένα προβλήματα εγκατάστασης


note

Κάθε νέα έκδοση των προϊόντων ESET διαθέτει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις. Οι υπάρχοντες πελάτες με έγκυρη συνδρομή για ένα προϊόν ESET μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν στην πιο πρόσφατη έκδοση του ίδιου προϊόντος.

Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση:

1.Κάντε κλικ στο στοιχείο Αποδοχή και συνέχεια για να αποδεχτείτε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη και την Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη, κάντε κλικ στο στοιχείο Κατάργηση εγκατάστασης. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση.

2.Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπονται όλα και συνέχεια για να επιτρέπετε τόσο το Σύστημα ανατροφοδότησης ESET LiveGrid® όσο και το Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του πελάτη ή κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια εάν δεν θέλετε να συμμετάσχετε.

3.Αφού ενεργοποιήσετε το νέο προϊόν ESET με το κλειδί ενεργοποίησης, θα εμφανιστεί η σελίδα «Επισκόπηση». Εάν οι πληροφορίες της συνδρομής σας δεν βρεθούν, συνεχίστε με μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Εάν η συνδρομή που χρησιμοποιήθηκε στο προηγούμενο προϊόν δεν είναι έγκυρη, ενεργοποιήστε το προϊόν ESET.

4.Απαιτείται επανεκκίνηση της συσκευής για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.