Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Προστασία διαδικτύου

Η συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο είναι μια τυπική δυνατότητα ενός προσωπικού υπολογιστή. Δυστυχώς, έχει γίνει επίσης το κύριο μέσο για τη μεταφορά κακόβουλου κώδικα. Ανοίξτε τα στοιχεία κύριο παράθυρο του προγράμματος > Ρυθμίσεις > Προστασία διαδικτύου για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των δυνατοτήτων του ESET Security Ultimate που αυξάνουν την προστασία σας στο διαδίκτυο.

Για να θέσετε σε παύση ή να απενεργοποιήσετε μεμονωμένες μονάδες προστασίας, κάντε κλικ στο κουμπί εναλλαγής MODULE_ENABLED.


warning

Η απενεργοποίηση των λειτουργικών μονάδων προστασίας ενδέχεται να μειώσει το επίπεδο προστασίας του υπολογιστή σας.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Κάντε κλικ στο εικονίδιο γραναζιού GEAR που βρίσκεται δίπλα σε μια λειτουργική μονάδα προστασίας, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις για προχωρημένους της συγκεκριμένης λειτουργικής μονάδας.

Η λειτουργική μονάδα Γονικός έλεγχος προστατεύει τα παιδιά σας αποτρέποντας ακατάλληλο ή επιβλαβές περιεχόμενο στο Internet.

Η προστασία πρόσβασης στο διαδίκτυο σαρώνει την επικοινωνία HTTP/HTTPS για κακόβουλο λογισμικό και phishing. Η Προστασία πρόσβασης στο διαδίκτυο θα πρέπει να απενεργοποιείται μόνο για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η Προστασία Anti-Phishing σάς επιτρέπει να αποκλείσετε ιστοσελίδες που είναι γνωστό ότι διανέμουν περιεχόμενο phishing. Συνιστάται να αφήσετε ενεργοποιημένη τη δυνατότητα Anti-Phishing.

Αναφορά ιστότοπου phishing – Αναφέρετε έναν ιστότοπο phishing/κακόβουλου ιστότοπου στην ESET για ανάλυση.


note

Προτού υποβάλλετε έναν ιστότοπο στην ESET, βεβαιωθείτε ότι πληροί ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω κριτήρια:

Ο ιστότοπος δεν ανιχνεύεται καθόλου.

Ο ιστότοπος ανιχνεύεται εσφαλμένα ως απειλή. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να υποβάλετε Αναφορά σελίδας που έχει αποκλειστεί εσφαλμένα.

Η Προστασία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας παρέχει έλεγχο των επικοινωνιών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που λαμβάνονται μέσω των πρωτοκόλλων POP3(S) και IMAP(S). Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα προσθήκης για το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το ESET Security Ultimate παρέχει έλεγχο σε όλες τις επικοινωνίες από το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που χρησιμοποιείτε.

Το Antispam του προγράμματος-πελάτη email φιλτράρει τα ανεπιθύμητα μηνύματα email.

Για το στοιχείο Antispam του προγράμματος-πελάτη email, κάντε κλικ στο εικονίδιο γραναζιού GEAR και επιλέξτε από τα ακόλουθα στοιχεία:

Ρύθμιση παραμέτρων – Ανοίγει προηγμένες ρυθμίσεις για το Antispam του προγράμματος-πελάτη email.

Λίστα διευθύνσεων χρήστη (εάν έχει ενεργοποιηθεί) – Ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου όπου μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να καταργήσετε διευθύνσεις για να καθορίσετε τους κανόνες Antispam. Οι κανόνες αυτής της λίστας θα εφαρμοστούν στον τρέχοντα χρήστη.

Γενική λίστα διευθύνσεων (εάν έχει ενεργοποιηθεί) – Ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου όπου μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να καταργήσετε διευθύνσεις για να καθορίσετε τους κανόνες Antispam. Οι κανόνες αυτής της λίστας θα εφαρμοστούν σε όλους τους χρήστες.