Tietokoneen suojaus

Näet yleiskatsauksen kaikista suojausmoduuleista napsauttamalla Tietokoneen suojaus kohdassa ohjelman pääikkuna > Asetukset.

Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus – Kaikille tiedostoille suoritetaan haitallisen koodin tarkistus, kun niitä avataan, luodaan tai suoritetaan.

ESET LiveGuard – Lisää pilvipohjaisen suojauksen kerroksen, joka on erityisesti suunniteltu lieventämään ennen näkemättömiä uhkia.

Proaktiivinen suojaus – Estää uusien tiedostojen suorittamisen ESET LiveGuardin analyysituloksen saamista. Jos haluat poistaa analysoitavana olevan tiedoston eston, napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista ESET LiveGuardin analysoiman tiedoston esto.

Laitehallinta – Tämän moduulin kautta voit tarkistaa, estää tai säätää laajennettuja suodattimia/lupia ja määrittää laitteen käytön asetukset (CD/DVD/USB...).

HIPS – HIPS-järjestelmä valvoo käyttöjärjestelmän sisäisiä tapahtumia ja reagoi niihin mukautettujen sääntöjen mukaisesti.

Pelitila – Ottaa pelitilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Kun pelitila on otettu käyttöön, saat varoitusilmoituksen (mahdollisesta turvallisuusriskistä), ja pääikkuna muuttuu oranssiksi.

Verkkokamerasuojaus – Ohjaa prosesseja ja sovelluksia, jotka käyttävät tietokoneeseen liitettyä kameraa.

Jos haluat keskeyttää yksittäisiä suojausmoduuleja tai poistaa niitä käytöstä, napsauta vaihtokuvaketta MODULE_ENABLED.

warning

Suojausmoduulien poistaminen käytöstä saattaa heikentää tietokoneesi suojauksen tasoa.

Napsauta suojausmoduulin vieressä olevaa rataskuvaketta GEAR, jos haluat käyttää kyseisen moduulin lisäasetuksia.

Jos haluat käyttää reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen asetuksia, napsauta rataskuvaketta GEAR ja valitse seuraavista vaihtoehdoista:

Määritä – Avaa reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen lisäasetukset.

Muokkaa poikkeuksia – Avaa Poikkeus-asetusikkunan, jotta jättää tiedostoja ja kansioita pois tarkistuksesta.

Jos haluat käyttää verkkokamerasuojauksen asetuksia, napsauta rataskuvaketta GEAR ja valitse seuraavista vaihtoehdoista:

Määritä – Avaa verkkokamerasuojauksen lisäasetukset.

Estä kaikki käyttö uudelleenkäynnistykseen asti – Estää kaiken verkkokameran käytön, kunnes tietokone on käynnistetty uudelleen.

Estä kaikki käyttö pysyvästi – Estää kaiken verkkokameran käytön, kunnes tämä asetus on poistettu käytöstä.

Lopeta kaiken käytön estäminen – Poistaa verkkokameran käytön eston käytöstä. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos verkkokameran käyttö on estetty.

PAGE_SETTINGS_ANTIVIRUS

Keskeytä virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus – Poistaa kaikki virustentorjunnan ja vakoiluohjelmasuojauksen suojausmoduulit käytöstä. Kun poistat suojauksen käytöstä, näkyviin tulevassa ikkunassa olevasta avattavasta Aikaväli-valikosta voit määrittää, kuinka pitkään suojaus on pois käytöstä. Käytä tätä toimintoa vain, jos olet kokenut käyttäjä tai ESETin tekninen tuki neuvoo tekemään niin.