Laitehallinta

ESET Smart Security Premium mahdollistaa laitteen (CD/DVD/USB jne.) automaattisen hallinnan. Tämän moduulin kautta voit estää tai säätää laajennettuja suodattimia/lupia ja määrittää käyttäjän oikeudet laitteen käytölle ja työskentelylle. Tämä voi olla hyödyllistä, jos tietokoneen valvoja haluaa estää sellaisten laitteiden käytön, joissa on ei-toivottua sisältöä.

Tuetut ulkoiset laitteet:

Levytila (kiintolevy, siirrettävä USB-levy)

CD/DVD

USB Tulostin

FireWire-tallennustila

Bluetooth Laite

Älykortin lukija

Kuvankäsittelylaite

Modeemi

LPT/COM portti

Kannettava laite (akkukäyttöiset laitteet, kuten mediasoittimet, älypuhelimet, plug-and-play-laitteet jne.)

Kaikki laitetyypit

Laitehallinnan asetuksia voi muokata kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Laitehallinta.

Ota Laitehallinta-ominaisuus käyttöön tuotteessa ESET Smart Security Premium napsauttamalla Ota laitehallinta käyttöön -vaihtopainiketta. Tietokone on käynnistettävä uudelleen, jotta muutos tulee voimaan. Kun Laitehallinta on käytössä, voit määrittää Säännöt Sääntöeditori-ikkunassa.

note

Voit luoda erilaisia laiteryhmiä, joille käytetään erilaisia sääntöjä. Voit myös luoda vain yhden laiteryhmän, jolle sääntöä käytetään, käyttämällä Salli tai Kirjoituksenesto-valintaa. Tämän avulla varmistetaan se, että laitehallinta estää tunnistamattomat laitteet, kun ne yhdistyvät tietokoneeseesi.

Jos koneeseen asetetaan laite, jonka estää jokin olemassa oleva sääntö, näkyviin tulee ilmoitusikkuna, eikä laitetta voi käyttää.