Web-kameran suojaus

Web-kameran suojaus auttaa tarkastelemaan prosesseja ja sovelluksia, jotka käyttävät tietokoneen Web-kameraa eli verkkokameraa. Näkyviin tulee ilmoitusikkuna, jos sovellus yrittää käyttää kameraasi. Voit sallia tai estää käytön. Ilmoituksen väri määräytyy sovelluksen maineen mukaan.

Verkkokamerasuojauksen asetuksia voi muokata kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Laitehallinta > Verkkokamerasuojaus.

Kun haluat ottaa verkkokamerasuojauksen käyttöön tuotteessa ESET Smart Security Premium, aktivoi Ota verkkokamerasuojaus käyttöön -vaihtoehdon vieressä oleva vaihtopainike.

Kun verkkokamerasuojaus on käytössä, Säännöt näkyy aktiivisena ja voit avata Sääntöeditori-ikkunan.

Jos haluat poistaa hälytykset pois sovelluksista, joiden sääntöä on muokattu mutta joiden digitaalinen allekirjoitus on edelleen voimassa (koska sovellus on esimerkiksi päivittynyt), aktivoi Poista verkkokameran käyttöhälytykset käytöstä muutetuille sovelluksille -kohdan vaihtopainike.