Web-kameran suojauksen sääntöeditori

Tässä ikkunassa ovat aiemmin määritetyt säännöt, joilla tekemiesi toimien perusteella tietokoneesi Web-kameraa käyttäviä sovelluksia ja prosesseja hallitaan.

Käytettävissäsi ovat seuraavat toiminnot:

Salli käyttö

Estä käyttö

Kysy (Kysyy käyttäjältä aina, kun sovellus yrittää käyttää verkkokameraa)

Poista Ilmoitus-sarakkeen valintaruudun valinta, jos et enää halua ilmoituksia siitä, kun sovellukset käyttävät verkkokameraa.

note

Yksityiskohtaiset ohjeet

Verkkokamerasääntöjen luominen ja muokkaaminen tuotteessa ESET Smart Security Premium.