Netværksbeskyttelse

Beskyttelse af netværksadgang giver dig mulighed for at konfigurere alle dine netværksforbindelser i detaljer. Du kan tillade/nægte adgang til din computer på bestemte netværk, tillade/nægte adgang til netværksenheder fra din computer og mere baseret på konfigurationen. ESET Internet Security har som standard forudkonfigurerede firewallregler og beskyttelse af netværksadgang for maksimal sikkerhed. Bestemte miljøer kan dog kræve brugerdefineret konfiguration. Ændring af standardindstillingerne bør kun udføres af en erfaren bruger.

CONFIG_NETWORK_PROTECTION

Du kan konfigurere følgende indstillinger i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af netværksadgang (Klik på linkene nedenfor for at få en detaljeret beskrivelse af hver indstilling for beskyttelse af netværksadgang):

icon_sectionNetværksbeskyttelse

Netværksforbindelsesprofiler – Du kan bruge profiler til at styre firewallens funktionsmåde for bestemte netværksforbindelser.

IP-sæt – Du kan definere samlinger af IP-adresser, der opretter én logisk gruppe af IP-adresser, som du kan bruge til firewallregler.

Netværkstjekker

Firewall

Beskyttelse mod netværksangreb