IP-sæt

Et IP-sæt er en samling IP-adresser, der opretter en logisk gruppe af IP-adresser, hvilket er nyttigt, når du genbruger det samme sæt adresser i flere firewallregler eller regler for beskyttelse mod brute force-angreb. ESET Internet Security indeholder også foruddefinerede IP-sæt, for hvilke interne regler anvendes. Et eksempel på en sådan gruppe er en zone, der er tillid til. En zone, der er tillid til, er en gruppe netværksadresser, hvor din computer og delte filer, der er gemt på computeren, er synlige for andre netværksbrugere, og systemressourcer er tilgængelige for andre brugere på netværket.

Sådan tilføjer du et IP-sæt:

1.Åbn Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af netværksadgang > IP-sæt > Rediger.

2.Klik på Tilføj, skriv et navn og en beskrivelse til zonen, og skriv en fjern-IP-adresse i Adresse på fjerncomputer (IPv4, IPv6, område, maske).

3.Klik på OK.

Du kan finde flere oplysninger i Rediger IP-sæt.