Rediger IP-sæt

Du kan finde flere oplysninger om IP-sæt ved at se IP-sæt.

Kolonner

Navn – Navn på en gruppe af fjerncomputere.

Beskrivelse – En generel beskrivelse af gruppen.

IP-adresser – Fjern-IP-adresser, der tilhører et IP-sæt.

Kontrolelementer

Når du tilføjer eller redigerer et IP-sæt, er følgende felter tilgængelige:

Navn – Navn på en gruppe af fjerncomputere.

Beskrivelse – En generel beskrivelse af gruppen.

Adresse på fjerncomputer (IPv4, IPv6, område, maske) – Her kan du tilføje en fjernadresse, et adresseinterval eller et undernet.

Slet – Fjerner en zone fra listen.

note

Foruddefinerede IP-sæt kan ikke fjernes.

example

Eksempler på IP-adresser

Tilføj IPv4-adresse:

Enkelt adresse – Tilføjer en IP-adresse på en enkelt computer (f.eks. 192.168.0.10).

Adresseinterval – Angiv start- og slut-IP-adresser for at angive IP-intervallet for flere computere (f.eks. 192.168.0.1 til 192.168.0.99).

Undernet – Undernet (en gruppe computere), der er defineret af en IP-adresse og maske. 255.255.255.0 er f.eks. netværksmasken for undernettet 192.168.1.0. Skriv 192.168.1.0/24 for at undlade hele undernettypen.

Tilføj IPv6-adresse:

Enkelt adresse – Tilføjer IP-adressen for en enkelt computer (f.eks. 2001:718:1c01:16:214:22ff:fec9:ca5).

Undernet – Undernet (en gruppe computere), der er defineret af en IP-adresse og maske (f.eks.: 2002:c0a8:6301:1::1/64).