Regler

Regler for beskyttelse mod brute force-angreb giver dig mulighed for at oprette, redigere og få vist regler for indgående og udgående netværksforbindelser. De foruddefinerede regler kan ikke redigeres eller slettes.

Administrer regler for beskyttelse mod brute force-angreb

Tilføj – Opretter en ny regel.

Rediger – Redigerer en eksisterende regel.

Slet – Fjerner en eksisterende regel fra listen over regler.

UP_DOWN Top/Op/Ned/Nederst – Justerer prioritetsniveauet for regler.

note

For at sikre den højest mulige beskyttelse anvendes blokeringsreglen med den laveste værdi for Maks. antal forsøg, også selvom reglen er placeret længere nede på listen over regler, når flere blokeringsregler opfylder registreringsbetingelserne.

Regeleditor

CONFIG_EPFW_BRUTE_FORCE_RULE_EDIT

Navn – Navnet på reglen.

Aktiveret – Deaktiver til/fra-knappen, hvis du vil beholde reglen på listen, men ikke bruge den.

Handling – Vælg, om forbindelsen skal afvises eller tillades, hvis indstillingerne for regler er opfyldt.

Protokol – Den kommunikationsprotokol, som denne regel vil inspicere.

Profil – Brugerdefinerede regler kan angives og anvendes for bestemte profiler.

Maks. antal forsøg – Det maksimale antal tilladte forsøg på gentagelse af angreb, indtil IP-adressen blokeres og føjes til sortlisten.

Opbevaringsperiode for sortliste (min) – Angiver tidspunktet for adressens udløb på sortlisten.

Kilde-IP-adresse – En liste over IP-adresser, områder eller undernet. Flere adresser skal adskilles af et komma.

Kilde-IP-sæt – Sæt af IP-adresser, du allerede har defineret i IP-sæt.