Beskyttelse mod brute force-angreb

Beskyttelse mod brute force-angreb blokerer angreb på RDP- og SMB-tjenester, hvor der gøres forsøg på at gætte adgangskoden. Et brute force-angreb er en metode til at finde en bestemt adgangskode ved systematisk at prøve alle kombinationer af bogstaver, tal og symboler. Hvis du vil konfigurere brute-force-angrebsbeskyttelsen, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af netværksadgang > Beskyttelse mod netværksangreb > Beskyttelse mod brute force-angreb.

Aktivér beskyttelse mod brute force-angreb – ESET Internet Security inspicerer indhold i netværkstrafik og blokerer forsøg på angreb, hvor der gøres forsøg på at gætte adgangskoden.

Regler – Giver dig mulighed for at oprette, redigere og få vist regler for indgående og udgående netværksforbindelser. Du kan finde flere oplysninger i kapitlet Regler.

CONFIG_EPFW_BRUTE_FORCE_RULES