Beskyttelse mod netværksangreb (IDS)

Beskyttelse mod netværksangreb (IDS) forbedrer registreringen af udnyttelser for kendte sårbarheder. Læs mere om Beskyttelse mod netværksangreb i ordlisten. Hvis du vil konfigurere Beskyttelse mod netværksangreb, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af netværksadgang > Beskyttelse mod netværksangreb.

Aktivér beskyttelse mod netværksangreb (IDS) – Analyserer indholdet i netværkstrafik og beskytter mod netværksangreb. Trafik, der opfattes som skadelig, blokeres.

Aktivér Botnet-beskyttelse – Registrerer og blokerer kommunikation med skadelige kommando- og styringsservere på baggrund af typiske mønstre, når computeren er inficeret, og en robot forsøger at kommunikere. Læs mere om Botnet-beskyttelse i ordlisten.

IDS-regler – Denne indstilling giver dig mulighed for at konfigurere avancerede filtreringsindstillinger for at registrere adskillige typer angreb og sårbarheder, der kan bruges til at skade din computer.

note

Illustrerede instruktioner

Følgende artikler i ESET-vidensbasen er muligvis kun tilgængelige på engelsk:

Udelad en IP-adresse fra IDS i ESET Internet Security

Alle vigtige hændelser, der registreres af netværksbeskyttelse, gemmes i en logfil. Du kan finde flere oplysninger i logfilen for netværksbeskyttelse.