Liste over programmer, der er udeladt fra registrering

Firewallen i ESET Internet Security registrerer ændringer af programmer, der er gældende regler for (se Registrering af programændring).

I visse tilfælde vil du måske ikke bruge denne funktionalitet til nogle programmer, hvis du vil udelukke dem fra at blive kontrolleret af firewallen.

Tilføj – Åbner et vindue, hvor du kan vælge et program, der skal føjes til listen over programmer, der er udelukket fra registrering af ændringer. Du kan vælge på en liste over kørende programmer med åben netværkskommunikation, hvor der findes en firewallregel, eller du kan tilføje et bestemt program.

Rediger – Åbner et vindue, hvor du kan ændre placeringen af et program, der findes på listen over programmer, der er udelukket fra registrering af ændringer. Du kan vælge på en liste over kørende programmer med åben netværkskommunikation, hvor der findes en firewallregel, eller du kan ændre placeringen manuelt.

Fjern – Fjerner poster fra listen over programmer, der er udelukket fra registrering af ændringer.