Registrering af programændring

Funktionen til registrering af programændringer viser meddelelser, hvis ændrede programmer, for hvilke der findes en firewallregel, forsøger at oprette forbindelser. Programændring er en mekanisme, hvor et oprindeligt program midlertidigt eller permanent erstattes af et andet program via en anden eksekverbar fil (beskytter mod misbrug af firewallregler).

Vær opmærksom på, at denne funktion ikke er beregnet til at registrere ændringer af programmer generelt. Målet er at undgå misbrug af eksisterende firewallregler, og det er kun programmer, der er angivet specifikke firewallregler for, der overvåges.

Hvis du vil redigere Registrering af programændring, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af netværksadgang > Firewall > Registrering af programændring.

Aktivér registrering af programændringer – Hvis denne indstilling er markeret, overvåger programmet ændringer i programmer (opdateringer, infektioner og andre ændringer). Når et ændret program forsøger at oprette forbindelse, modtager du en meddelelse fra firewallen.

Tillad ændring af signerede (betroede) programmer – Du får ingen meddelelse, hvis programmet har samme gyldige digitale signatur før og efter ændringen.

Liste over programmer, der er udeladt fra registrering – I dette vindue kan du tilføje eller fjerne de enkelte programmer, som må ændres, uden at du får besked.