Tilføjelse eller redigering af firewallregler

Firewallregler udgør et sæt betingelser, som bruges til en meningsfuld test af netværksforbindelser og alle handlinger, der er knyttet til disse forbindelser. Det kan være nødvendigt at redigere eller tilføje firewallregler, når netværksindstillingerne ændres (når f.eks. netværksadressen eller portnummeret for fjernsiden ændres), for at sikre, at et program, der er berørt af en regel, fungerer korrekt. En erfaren bruger bør oprette brugerdefinerede firewallregler.

note

Illustrerede instruktioner

Følgende artikler i ESET-vidensbasen er muligvis kun tilgængelige på engelsk:

Åbn eller luk (tillad eller afvis) en specifik port vha. en firewall

Opret en firewallregel ud fra logfilerne i ESET Internet Security

Hvis du vil tilføje eller redigere en firewallregel, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af netværksadgang > Firewall > Regler > Rediger. I vinduet Firewallregler skal du klikke på Tilføj eller Rediger.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_GENERAL

Navn – Skriv et navn til reglen.

Aktiveret – Klik på til/fra-knappen for at gøre reglen aktiv.

Tilføj handlinger og betingelser for firewallreglen:

arrow_down_home Handling

arrow_down_home Program

arrow_down_home Retning

arrow_down_home IP-protokol

arrow_down_home Lokal vært

arrow_down_home Lokal port

arrow_down_home Fjernvært

arrow_down_home Fjernport

arrow_down_home Profil

example

Vi opretter en ny regel, der giver webbrowserprogrammet Firefox adgang til Internet/websteder på det lokale netværket.

1.I afsnittet Handling skal du vælge Handling > Tillad.

2.I afsnittet Program skal du angive webbrowserens programsti (f.eks. C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). Skriv IKKE navnet på programmet.

3.I afsnittet Retning skal du vælge Retning > Ud.

4.I afsnittet IP-protokol skal du vælge TCP & UDP i rullemenuen Protokol.

5.I afsnittet Fjernport skal du tilføje portnumre: 80,443 for at tillade standardbrowsing.