Hvad gør jeg, hvis realtidsbeskyttelsen ikke fungerer?

I dette kapitel beskriver vi de problemer, der kan opstå, når realtidsbeskyttelsen benyttes, og hvordan de kan løses.

Realtidsbeskyttelsen er deaktiveret

Hvis en bruger utilsigtet deaktiverer beskyttelse i realtid, skal du aktivere funktionen igen. Hvis du vil aktivere beskyttelse i realtid igen, skal du gå til Opsætning i programmets hovedvindue og klikke på Computerbeskyttelse > Beskyttelse af filsystem i realtid.

Hvis beskyttelsen i realtid ikke begynder ved start af systemet, skyldes det normalt, at Aktivér realtidsbeskyttelse af filsystem er deaktiveret. Hvis du vil sikre, at denne indstilling er aktiveret, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af filsystem i realtid.

Hvis realtidsbeskyttelsen ikke registrerer og renser infiltrationer

Kontroller, at der ikke er installeret andre antivirusprogrammer på din computer. Hvis der er installeret to antivirusprogrammer samtidig, er de måske i konflikt med hinanden. Vi anbefaler, at du afinstallerer eventuelle andre antivirusprogrammer på systemet, før ESET installeres.

Realtidsbeskyttelse starter ikke

Hvis beskyttelse i realtid ikke begynder ved systemstart (og Aktivér beskyttelse af filsystem i realtid er aktiveret), kan det skyldes en konflikt med andre programmer. Opret en ESET SysInspector-logfil, og send den til ESETs tekniske support med henblik på analyse for at løse problemet.