Kontrol af realtidsbeskyttelse

For at bekræfte, at beskyttelse i realtid fungerer og registrerer virus, skal der bruges en testfil fra www.eicar.com. Denne testfil er en uskadelig fil, der registreres af alle antivirusprogrammer. Filen blev oprettet af firmaet EICAR (European Institute for Computer Antivirus Research) til test af antivirusprogrammers funktionalitet.

Filen kan hentes på http://www.eicar.org/download/eicar.com
Når du har angivet denne URL-adresse i din browser, få du vist en meddelelse om, at truslen er fjernet.