Hvornår skal konfigurationen af realtidsbeskyttelse ændres?

Realtidsbeskyttelse er den vigtigste komponent i bevaringen af et sikkert system. Vær forsigtig med at ændre dens parametre. Vi anbefaler, at du kun ændrer dens parametre i særlige tilfælde.

Efter installationen af ESET Internet Security optimeres alle indstillinger til at yde det maksimale niveau af systemsikkerhed til brugerne. Hvis du vil gendanne standardindstillingerne, skal du klikke på DEFAULT ud for Avanceret opsætning > Beskyttelser > Registrer svar.