Tilføj eller rediger procesudeladelser

I denne dialogboks kan du tilføje processer, der er udeladt fra registreringsprogrammet. Funktionen til procesudeladelser er med til at minimere risikoen for potentielle konflikter og forbedre ydeevnen for udeladte programmer, hvilket til gengæld har en positiv effekt på den overordnede ydeevne og stabilitet i operativsystemet. Udeladelsen af en proces/et program er en udeladelse af den eksekverbare fil (.exe).

example

Vælg filstien til et forventet program ved at klikke på ... (f.eks. C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). Skriv IKKE navnet på programmet.
Så snart .exe-filen føjes til udeladelserne, overvåges aktivitet i denne proces ikke af ESET Internet Security, og der køres ingen scanning på nogen filhandlinger, der udføres af denne proces.

important

Hvis du ikke bruger funktionen til gennemsyn, når du vælger den eksekverbare fil for processen, skal du manuelt angive hele stien til den eksekverbare fil. Ellers fungerer udeladelsen ikke korrekt, og HIPS rapporterer muligvis fejl.

Du kan også redigere eksisterende processer eller slette dem fra udeladelser.