Behandler udeladelser

Funktionen Behandler udeladelser giver dig mulighed for at udelade programprocesser fra beskyttelse af filsystem i realtid. For at forbedre hastigheden for sikkerhedskopiering, procesintegritet og tjenesters tilgængelighed bruges der teknikker, som kan skabe konflikt med beskyttelse mod malware på filniveau, under sikkerhedskopiering. Den eneste effektive måde at undgå begge situationer på er at deaktivere antimalwaresoftware. Ved at udelade specifikke processer (f.eks. dem i sikkerhedskopieringsløsningen) ignoreres alle filhandlinger, der har bidraget til nævnte udeladte processer, og de opfattes som sikre og minimerer dermed forstyrrelser i sikkerhedskopieringsprocessen. Vi anbefaler, at du er forsigtig, når du opretter udeladelser – et sikkerhedskopieringsværktøj, der er udeladt, kan få adgang til inficerede filer uden at udløse en advarsel, og derfor er udvidede rettigheder kun tilladt i modulet til beskyttelse i realtid.

note

Ikke at forveksle med Udeladte filtypenavne, HIPS-udeladelser, Registreringsudeladelser eller Ydeevneudeladelser.

Funktionen til procesudeladelser er med til at minimere risikoen for potentielle konflikter og forbedre ydeevnen for udeladte programmer, hvilket til gengæld har en positiv effekt på den overordnede ydeevne og stabilitet i operativsystemet. Udeladelsen af en proces/et program er en udeladelse af den eksekverbare fil (.exe).

Du kan føje eksekverbare filer til listen over udeladte processer i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af filsystem i realtid > Beskyttelse af filsystem i realtid > Behandler udeladelser.

Denne funktion er udviklet for at udelade sikkerhedskopieringsværktøjer. Ved at udelade sikkerhedskopieringsværktøjets proces fra scanning sikres ikke alene systemets stabilitet, men det påvirker heller ikke sikkerhedskopieringens ydeevne, så sikkerhedskopieringen ikke bliver langsommere, når den kører.

example

Klik på Rediger for at åbne administrationsvinduet Behandler udeladelser, hvor du kan tilføje udeladelser og søge efter eksekverbare filer (f.eks. Backup-tool.exe), som udelades fra scanning.
Så snart .exe-filen føjes til udeladelserne, overvåges aktivitet i denne proces ikke af ESET Internet Security, og der køres ingen scanning på nogen filhandlinger, der udføres af denne proces.

important

Hvis du ikke bruger funktionen til gennemsyn, når du vælger den eksekverbare fil for processen, skal du manuelt angive hele stien til den eksekverbare fil. Ellers fungerer udeladelsen ikke korrekt, og HIPS rapporterer muligvis fejl.

Du kan også redigere eksisterende processer eller slette dem fra udeladelser.

note

Internetbeskyttelse tager ikke hensyn til denne udeladelse, så hvis du udelader den eksekverbare fil for din webbrowser, scannes hentede filer stadig. Det betyder, at en infiltration stadig kan registreres. Dette scenarie er kun et eksempel, og vi anbefaler ikke, at du opretter udeladelser for webbrowsere.